Dieta cu merisoare. Pierde rapid in greutate!

Sigur ai vrea sa scapi de acele kilograme in plus care nu te lasa sa abordezi tinutele vestimentare pe care ti le doresti, asa ca poate ar fi momentul sa optezi pentru dieta cu merisoare.

Poate ca nu stiai, dar merisoarele pot fi considerate niste adevarate minuni ale naturii. Abunda in vitamina C, acizi organici, minerale, antocianine, etc. Au proprietati antiinflamatoare, antiseptice, astringente, dar si diuretice. Tocmai de aceea dieta cu merisoare poate fi un adevarat succes.

Desigur, daca vrei sa slabesti cu ajutorul acestora, cel mai bine ar fi sa le consumi ca atare. Lasa la o parte suplimentele, acestea nu sunt nici pe departe la fel de eficiente. Bogate in antioxidanti si nutrienti, micutele fructe rosii pot fi o adevarata binecuvantare pentru silueta si sanatatea ta.

Dieta cu merisoare – de ce aceste fructe te pot ajuta sa arzi grasimile din organism?

Aceste fructe delicioase sunt originare din America de Nord, iar datorita acizilor organici gasiti in compozitia lor, vei reusi sa accelerezi procesul de ardere a grasimilor. Mai ales la nivelul bratelor si abdomenului. Desigur, ar trebui sa faci si tu ceva in acest sens. Adica, toate aceste alimente sanatoase te pot ajuta daca vei face si miscare! Nu te astepta la miracole, acestea nu prea se pot petrece fara ajutorul nostru.

Asadar, iti recomandam sa le introduci in masa de dimineata, alaturi de cereale integrale si lapte vegetal sau animal. O mana de merisoare in timpul sau dupa micul dejun va ajuta enorm la arderea acelor depozite de grasime. Tine doar de tine sa ai mai mare grija de sanatatea si trupul tau. Atentie! Iti recomandam sa procuri merisoare proaspete, cele confiate au mai mult zahar in compozitie, ceea ce poate duce la ingrasare. Daca sunt confiate, mananca doar cateva.

Desigur, daca faci rost de merisoare proaspete poti face si un suc. Este excelent un suc natural, pentru a te ajuta sa slabesti. Desigur, poate fi neplacut la gust uneori, asa ca poti adauga si un mar. Este un suc minunat de slabit. Iar in dieta cu merisoare nu vei duce lipsa de minerale si vitamine precum: vitamina A si C, betacaroten, calciu, potasiu, fosfor, mangan si sodiu.

Asa ca ia-ti doza de energie in fiecare zi. Este suficient un pahar de suc de dimineata. Sau chiar si unul la pranz, daca poti lua la tine. Este bine ca aceasta bautura te va ajuta sa reduci si senzatia de foame.

De asemenea, merisoarele te vor feri de infectiile urinare, precum si alte afectiuni ale aparatului sexual feminin.

Dieta cu merisoare – cum se tine, de fapt?

Poti bea sucul sau poti manca merisoare proaspete in fiecare zi, tinand cont de ce mananci. Adica te vei axa pe o nutritie sanatoasa si hranitoare.

Meniu in dieta cu merisoare

Mic dejun: cereale integrale si lapte vegetal, cateva nuci si o mana de merisoare proaspete
Gustare: un suc de merisoare sau o mana de merisoare
Pranz: salata de cruditati, putin peste slab
Gustare: smoothie de merisoare si alte fructe de padure
Cina: legume inabusite si o salata de cruditati

Iti recomandam sa tii aceasta dieta cel putin 7-10 zile. Vei vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara, mai ales daca nu vei trisa. Adica, lasa la o parte mancarurile procesate, sucurile carbogazoase, alcoolul, dulciurile, etc. Desigur, poti varia meniul, dar ai grija sa nu depasesti mai mult de 1.200 de calorii. Alege mai multe fructe si legume proaspete si bea apa din belsug.

Stim, suna neplacut, dar cu siguranta te vei bucura cand vei vedea ca ai slabit 3-5 kilograme. Iar tonusul tau va fi de neegalat!

 

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *