Rodiile si beneficiile lor asupra sanatatii tale

Rodiile sau „fructele dragostei” asa cum mai sunt cunoscute, sunt extrem de sanatoase si ne pot ajuta sa ne intarim sistemul imunitar cu succes.

De asemenea, sunt studii in domeniu care arata ca aceste fructe contin mai multi antioxidanti decat vinul sau ceaiul verde.

Te ajuta sa te tii departe de bolile de inima si sa elimini stresul din viata ta. Rodiile au multe proprietati remarcabile si unde mai pui ca sunt delicioase?

Rodiile si de ce ar trebui sa le consumi cat mai des

1. Protejeaza rinichii. Daca ti s-a intamplat sa te confrunti cu probleme ale rinichilor, poate ca ar fi bine sa introduci rodiile in dieta ta.

Este demonstrat ca acestea protejeaza organele de toxine, asa ca pot fi un bun adjuvant, daca te lupti cu astfel de afectiuni.

2. Au rolul de a proteja sistemul imunitar. Este un aspect cunoscut ca rodiile contin o mare cantitate de vitamina C, asa ca este foarte indicata, in special atunci cand suferi din cauza unei raceli.

Te va ajuta sa previi bolile de acest gen, fortificandu-ti sistemul imunitar.

3. Previn procesul de imbatranire. O veste buna pentru orice femeie care doreste sa aiba grija de ea. Asa cum am mentionat si la inceput, aceste fructe au foarte multi antioxidanti, asa ca ar putea incetini procesul de imbatranire, conform unui studiu in domeniu.

4. Regenereaza ficatul. Unul dintre cele mai importante organe din corp, asa ca are nevoie sa fie „curatat”, din cand in cand. Consuma alimente care promoveaza sanatatea ficatului tau, rodiile se numara printre acestea.

5. Scapa de colesterolul rau. Daca vrei sa iti protejezi inima si sa tii sub control colesterolul, nu uita sa introduci acest fruct in dieta ta.

6. Te pot apara de cancer. Studiile arata ca rodiile sunt indicate si in boli cronice, precum cancerul de san sau de prostata.

7. Scad tensiunea. Daca suferi din pricina acestei afectiuni, sucul de rodii face minune, asa ca nu il ignora. Se pare ca cei care sufera de hipertensiune, dar aleg sa bea 50 ml de suc reusesc sa scada tensiune cu aproximativ 5%. Asa ca merita incercat.

Rodiile sustin procesul de slabire

Asa cum era de asteptat, rodiile te pot ajuta sa slabesti considerabil, atat timp cat vei avea grija ce mananci si vei face putin sport. Nu uita sa incluzi in dieta ta acest fruct minune, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

4.9/5 (10)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *