Cura cu telina. Slabeste rapid 5 kilograme

Daca vrei sa slabesti intr-un interval de timp relativ scurt in jur de 5-6 kilograme, ar fi bine sa incerci cura cu telina, o metoda inedita de a slabi eficient.

Radacina de telina are nenumarate beneficii asupra sanatatii, facand parte din aceeasi familie cu patrunjelul si feniculul. Este vorba despre vitamina A, B1, B2, B6, si C. Abunda si in minerale precum: fier, fosfor, calciu, potasiu, sodiu si magneziu.

Fibrele din telina se elibereaza cel mai bine in momentul in care faci suc, avand grija de sanatatea stomacului. Sodiul prezent in telina este de factura organica si are substante pe care nu le poti acumula din sare….mai multe despre telina aici >>>

Iar vestile bune nu se opresc aici. In cura cu telina vei suferi mai putin din pricina foamei, avand in vedere ca te va scapa de pofte, asa ca tu nu vei mai simti nevoia sa mananci alimente care ingrasa.

Te va ajuta sa reduci aciditatea gastrica, sa previi afectiunile cronice si sa ai un tranzit intestinal mai eficient. Despre toate acestea vom discuta astazi.

Cura cu telina – ce trebuie sa faci?

Ei bine, acum ca ai aflat cate ceva despre aceasta radacinoasa pe care probabil ca o evitai pana acum, este momentul sa afli cum se va proceda. Te avertizam ca va trebui sa tii aceasta dieta in urmatoarele 20 de zile, asa ca nu este genul de regim minune, care pretinde ca vei slabi peste noapte. De obicei, acelea oricum nu prea functioneaza, asa cum probabil banuiai deja.

Asadar, pentru a slabi in jur de 5-6 sau poate chiar 7 kilograme, este nevoie de putin efort si rabdare din partea ta.

Cura cu telina – meniu pentru o zi

Micul dejun: un pahar de suc de telina sau telina cruda, in jur de 100 de grame. Poti sa o dai si pe razatoare, nu reprezinta o problema. Asadar, vei face acest lucru inainte de a lua micul dejun efectiv. Mai asteapta 10 minute, dupa care mananca o omleta dintr-un singur ou, fara branza, alaturi de o salata de cruditati.

Gustare: o salata de telina cu putina lamaie sau cateva bucati de telina

Pranz: supa crema de legume, peste la cuptor sau gratar si o salata de cruditati

Gustare: o salata de telina cu putina lamaie sau cateva bucati de telina

Cina: salata de cruditati cu putin ton sau piept de pui la gratar cu o salata verde

Desigur ca in cura cu telina poti varia meniul, la fel ca in orice dieta. Ideea este sa nu consumi prea multe calorii (pana in 1.200) si sa alegi alimente sanatoase. De asemenea, nu vei manca nimic inainte cu 4 ore de a merge la culcare!

 

Nu consuma:

– bauturi alcoolice si sucuri carbogazoase
– fainoase si produse de patiserie
– prajeli
– dulciuri cu zahar alb

Cura cu telina – un adevarat ajutor pentru sanatate

Asa cum ti-am precizat si inainte, aceasta cura va sustine toate procesele metabolice, te va ajuta sa ai o tensiune arteriala mai buna si va mentine sub control inflamatiile din corp.

Chiar daca nu are un gust prea bun, nu te lasa intimidata si obisnuieste-te cu aceasta. Desigur ca nu trebuie sa mananci foarte mult, doar ca sa stimulezi metabolismul. Nu uita sa faci sport si sa bei apa din abundenta, te va ajuta enorm.

O stare de spirit optimista si mult entuziasm sunt alte atuuri de nadejde, pe care ar trebuie sa le „incluzi”. Mult succes!

 

5/5 (7)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *