Bauturi care topesc grasimea abdominala

Aceste bauturi care topesc grasimea abdominala s-ar putea sa te surprinda. In special daca te asteptai la ceva aparte sau iesit din comun. Desigur ca nu sunt suficiente, acestea doar sustin si completeaza un proces de slabire stimulat si prin dieta si un regim de viata sanatos.

Un lucru este cert: aceste bauturi care topesc grasimea abdominala te vor ajuta si sprijini in lupta cu kilogramele in plus si „colaceii” care se depun la nivelul taliei. Daca esti ca noi si vrei sa arati bine in sezonul cald este indicat sa ai o alimentatie lejera, sanatoasa si bogata in nutrienti pe parcursul verii.

Asadar, nu uita ca data viitoare cand esti la cumparaturi sa alegi mai multe fructe, legume si seminte, pentru a fi sigura ca ai la disponzitie o alimentatie propice procesului de detoxifiere si slabire. Uita de alimentele procesate, semipreparate, dulciuri si sucuri carbogazoase, de acum incolo vei scapa de aceste obiceiuri nocive.

Bauturi care topesc grasimea abdominala – cu ce sa incepi?

Cu cea mai comuna si sanatoasa bautura din lume: apa. Dupa cum stii deja, apa plata calitativa, cu pH ridicat si fara alte adaosuri, este cel mai bun remediu impotriva kilogramelor in plus. Incepe ziua cu un pahar mare de apa plata si continua asa pe parcusul zilei. Ar trebui sa bei 8 pahare de apa peste zi pentru a slabi, chiar si mai mult daca poti. Nu uita sa ai mereu o sticla de apa la tine, pentru a te hidrata corespunzator de fiecare data cand simti ca este nevoie.

De asemenea, dieta cu apa pe stomacul gol te va ajuta sa slabesti rapid. Inseamna sa bei cel putin 0,5 litri de apa dimineata si sa nu pleci de acasa pentru cateva ore. Evident ca tranzitul intestinal va merge de minune si vei merge de multe ori la toaleta. Poti pierde rapid 3-4 kilograme doar in acest mod.

Nu uita de apa minerala. Este o varianta minunata pentru cele care inainte beau sucuri carbogazoase si acum simt nevoia sa consume bauturi acidulate. Desigur ca iti recomandam sa citesti eticheta inainte, pentru a fi sigura ca nu are adaosuri de zahar sau alte substante chimicale nedorite.

Continuam cu ceaiul verde, alta „vedeta” in randul bauturilor recomandate in aceasta perioada. Evident ca iti recomandam sa bei ceaiuri naturale, obtinute din surse ecologice. De asemenea, nu uita ca dupa-amiaza sa bei un ceai verde in loc de cafea. Mult mai sanatos si eficient, acesta stimuleaza detoxifierea si te ajuta sa elimini acele toxine din corp.

Bauturi care topesc grasimea abdominala – cafea fara zahar!

Poti savura o cafea, dar nu uita sa nu pui zahar. Iar daca nu o tolerezi amara, nu este niciun fel de problema. Poti opta pentru un indulcitor natural, cu 0 calorii. Gasesti suficiente variante la plafar sau magazine naturiste, asa ca ai de unde alege.

Cauta sa nu bei mai mult de 1-2 cafele pe zi, pentru ca risti sa te deshidratezi. Cel mai bine este sa bei si ceaiuri, de-a lungul zilei.

Otetul de mere incurajeaza procesul slabirii, asa ca il poti consuma mai des in salate. Desigur ca acesta va functiona atat timp cat alegerile tale culinare sunt intelepte si abunda in nutrienti si vitamine.

Apa cu lamaie este alta varianta optima pentru a avea un trup mai armonios si pentru a pierde acele kilograme in plus. Nu uita ca poti sustine acest proces de slabire band un pahar de apa cu lamaie in timpul serii. De ce? Vei afla in cele ce urmeaza.

Apa cu lamaie – de ce seara?

Pentru ca va ajuta digestia. Da, in special daca alegi si sa nu mananci inainte cu 4 ore de culcare. In acest fel poti sa fii sigura ca procesul digestiei se va petrece de-a lungul noptii. Ce se petrece, in acest fel? Vor fi arse mai multe calorii, iar dimineata te vei trezi cu pofta de mancare. Apropo, nu neglija importanta micului dejun, vei ramane uimita cat de bine te vei simti daca mananci la prima ora.

Stim, poate fi greu sa te obisnuiesti, dar poti sa fii sigura ca merita. Mananci dimineata si nu mai servesti cina. Sau optezi pentru o masa de seara foarte lejera. Iata unul dintre secretele oamenilor slabi…mai multe despre apa cu lamaie aici >>>

4.67/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *