Secrete indiene pentru par. Trucuri si sfaturi utile

Daca ai remarcat podoapa capilara a indiencelor, cu siguranta si tu ai vrea sa cunosti acele secrete indiene pentru par, care te pot ajuta sa fii mai frumoasa ca oricand. Parul negru, lucios, cu fir gros, dar neted al femeilor din India este recunscut in toata lumea. Cu siguranta si tu te-ai intrebat care este secretul lor si cum reusesc sa iti intretina parul.

Ei bine, asa cum banuiesti deja, aceste femei nu prea apeleaza la tratamentele inovatoare, bazate pe chimicale. Nicidecum. Acestea folosesc ingrediente naturale, care se regasesc in orice gospodarie, pentru a-si mentine podoaba capilara.

De aceea parul lor arata sanatos si stralucitor. Chiar daca produsele de styling ajuta pe de-o parte, fac si mult rau, afectand firul de par in timp.

Special pentru tine, astazi vom prezenta cateva secrete indiene pentru par, care s-au pastrat din vremuri stravechi. Daca vrei sa vezi rezultate pozitive, aplica-le si tu. Indienii considera ca raspunsul pentru o sanatate optima si o frumusete aparte se regaseste in natura. Si vei vedea ca nu se insala.

Secrete indiene pentru par. Aplica-le cu intelepciune!

1. Spala-te cu apa rece. Desigur, nu vorbim despre apa rece ca gheata, in special in sezonul rece. De fapt, recomandam sa inlocuiesti apa calda cu cea rece cand iti speli parul, dar doar vara. Sau daca esti deja obinsuita si nu iti face rau un astfel de proces. Acest procedeu va stimula cresterea rapida a parului.

2. Suc de aloe vera (extract). Dupa cum stii, bunicile noastre aveau secrete pentru a-si intretine frumusetea. Femeile din India de exemplu, stiu demult ca sucul de aloe vera face minuni pentru par. Mai ales daca masezi aloe vera la radacina parului si lasi sa actioneze cateva ore. Va avea grija inclusiv de scalpul tau.

3. Ulei de cocos. Este clar unul dintre acele secrete indiene pentru par care merita incercate, cat mai des. Acest ulei iti va hidrata intens parul, fiind folosit de multe vedete.

Lasa-l sa actioneze cel putin 30 de minute, pentru a intra la radacina si in firul de par. Spala bine si clateste cu apa din abundenta, acest ulei este foarte dens, asa ca va fi putin mai greu de eliminat din par.

4. Otet de mere. Un truc pentru par pe care il stie si mama ta, probabil. Otetul de mere are mai multe intrebuintari, dar ajuta si in acest caz. Te va ajuta sa scapi de matreata. Este indicat sa clatesti la final cu otet de mere, vei ramane surprinsa de efectele benefice.

5. Masca pentru par cu proteine. Aceste secrete indiene pentru par ne invata ca este foarte important ca parul sa fie hidratat intens. De multe ori tocmai din cauza lipsei proteinelor din corp parul incepe sa cada…

Ia doua oua si separa albusul de galbenus. Amesteca bine albusurile si aplica amestecul la radacina parului. Dupa 30 de minute, spala bine cu sampon si vei vedea ca parul tau va straluci de sanatate.

6. Uleiuri esentiale. Nu este musai sa folosesti doar uleiul de cocos, mai poti incerca si ulei de migdale, jojoba, rozmarin sau lavanda. Vor curata bine parul si vor contribui la repararea acestuia, fara doar si poate. Lasa-le sa actioneze aproximativ 1 ora, alege ce ulei crezi ca se potriveste mai bine.

7. Spala-te pe cap mai rar. O sa razi, dar este unul dintre acele secrete indiene pentru par. De asemenea, foloseste mai putine sampoane cu chimicale si parabeni, alege-le pe cele naturale. Chiar daca nu vor face la fel de multa spuma. Sunt mult mai bune pentru parul tau.

Secrete indiene pentru par – ai grija de podoaba ta capilara

Nu uita ca parul vopsit are nevoie de o atentie speciala, asa ca foloseste mai des masti si seruri hidratante. Vei vedea ca il vor face mai stralucitor si matasos. De asemenea, poti folosi vopsele fara amoniac, mult mai benefice pentru sanatatea parului tau. Plus ca pot fi folosite si de femeile gravide.

Desigur, pentru a avea un par frumos si stralucitor poti folosi si binecunoscutele masti cu ulei de masline si ricin. Poti sa le lasi sa actioneze intreaga noapte, vei obtine un par de vis.

Asa ca ai mai multe alternative eficiente, nu trebuie sa foloseste doar ce este in comert. Vei vedea aceste ingrediente fac minuni.

Citeste si Modele unghii: Tendintele anului 2019 in manichiura si pedichiura. >>

4.77/5 (13)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *