Tratament naturist pentru riduri. Vei scapa de ele cu acest leac!

Sigur si tu ai vrea sa descoperi un tratament naturist pentru riduri, in acest fel ai scapa de cremele costisitoare si ai observa ca nici macar nu aveai nevoie de acestea. Si nu este o ipoteza ireala. Chiar asa stau lucrurile in realitate. Ridurile pot fi atenuate cu anumite ingrediente pe care le gasim in orice gospodarie.

Asa ca nu te mai gandi cum sa faci ca sa iti cumperi acele creme super scumpe care iti promit marea cu sarea. In primul rand, nicio crema din lume nu poate face acest lucru. Trebuie sa accepti ca poti atenua ridurile, in cel mai bun caz. Dar acestea nu vor disparea, ca prin minune.

In al doilea rand, acest lucru il poti obtine chiar la tine acasa. Cu o singura conditie: sa aplici acest tratament naturist pentru riduri pe care o sa ti-l prezentam astazi.

Tine minte ca lamaia va fi vedeta acestui tonic natural, pe care il vei prepara chiar in „spa-ul” amenajat la tine acasa.

Tratament naturist pentru riduri – ce trebuie sa faci pentru a reusi sa le atenuezi?

Ei bine, lucrurile nu stau prea complicat. De fapt, este vorba despre o incetinire a procesului de imbatranire, bazata pe ingrediente 100% naturale. Asa ca vei ramane uimita cand vei afla despre ce este vorba.

Ai nevoie de:

– o lamaie
– 1/2 pahar de apa de trandafiri
– 1/2 pahar de bere
– un pulverizator fin

Mod de preparare

Stoarce lamaia si combina sucul obtinut cu berea si apa de trandafiri. Umple pulverizatorul cu acest amestec.

Cum se foloseste?

Inainte de a aplica masca, asigura-te ca ai curatat tenul in prealabil. Daca ai pielea sensibila, poti folosi pentru curatare chiar si apa micelara. Este ideala pentru cele care care au o piele mai speciala. Dupa ce executi acest procedeu, spala-te bine pe fata si aplica acest tratament naturist pentru riduri.

Vei vedea ca iti va conferi o stare de revigorare.

 

Cat este necesar sa lasi acest amestec sa actioneze?

Cat mai mult, ar fi raspunsul cel mai bun. Asa ca aplica amestecul pe fata cu ajutorul unei dischete din bumbac si las-o sa actioneze cateva ore bune. Dupa aceea spala-te pe fata cu apa din abundenta si aplica crema de fata pe care o folosesti de obicei.

SFAT! Daca vrei sa obtii efecte maxime, lasa acest tratament naturist pentru riduri sa actioneze si peste noapte. Si te speli abia a doua zi pe fata. Vei observa ca pielea ta va fi mai sanatoasa si mai fina, efectele sunt imediate!

De asemenea, in loc de crema de fata de noapte, poti folosi ulei de migdale dulci sau ulei de argan. Vei observa ca ridurile vor fi atenuate in timp. Iar tenul tau va arata mai bine ca oricand.

PONT: tine minte sa te dai cu ulei doar seara, daca il vei folosi dimineata risti sa ai probleme in aplicarea fondului de ten, asa ca nu te risca.

Tratament naturist pentru riduri – cine ar trebui sa il foloseasca?

 

Orice femeie care are peste 30 de ani si doreste sa aiba o piele mai tanara si luminoasa, pentru o perioada indelungata de timp. Asa ca nu mai sta pe ganduri si pune in aplicare aceasta masca magica.

O poti folosi si de 2-3 ori pe saptamana o perioada, nu este niciun fel de problema. Este foarte important sa incepi sa ai grija de tenul tau cat mai repede, pentru a preveni cu succes efectele imbatranirii precoce.

 

4.81/5 (21)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *