Metode pentru o stare de spirit mai buna. Iata cum poti atrage energia pozitiva

Traim intr-o era in care femeile sunt din ce in mai stresate si ocupate, asa ca este esential sa aiba la indemana un set de metode pentru o stare de spirit mai buna. Doar in acest fel pot face fata presiunilor societatii, reusind astfel sa aiba energia pozitiva de care au nevoie.

In primul rand trebuie sa intelegi ca stresul si agitatia sunt factori daunatori sanatatii, asa ca nu ar trebui sa te complaci foarte mult, in astfel de momente. De ce? Pentru ca nu doar atitudinea iti va fi afectata, ci si sanatatea.

Asa ca nu este de glumit. Stiai ca cele mai grave boli, precum cancerul si diabetul, au la baza stresul si depresia? Asa ca gandeste-te de doua ori inainte sa te identifici prea mult cu astfel de stari.

Si, oricum avem vesti bune, in sensul ca aceste metode pentru o stare de spirit mai buna chiar functioneaza. Trebuie doar sa dai dovada de perseverenta si sa te bucuri mai mult de viata. Si de timp liber, chiar daca uneori poti parea putin egoista. Este bine sa fii, in unele situatii.

Metode pentru o stare de spirit mai buna – cum sa atragi energia pozitiva in viata ta

1. Schimba-ti gandurile. Un aspect esential, iar cercetatorii au ajuns la concluzia ca noi ne cream mare parte a circumstantelor, prin intermediul gandurilor. Daca vrei sa afli mai multe, citeste un pic despre fizica cuantica si puterea gandului. Un bun start ar fi filmul documentar „The Secret”, care a facut senzatie la aparitia sa. Si nici nu este de mirare, avand in vedere subiectul filmului. Asa ca, lucrurile stau simplu. Vrei sa fie bine, gandeste pozitiv.

Cam asta este ideea, pe scurt. Nu permite sa ai ganduri negative pentru mult timp, doar nu vrei sa materializezi aceste aspecte…Vizualizeaza in mintea ta ca deja ai o viata mai buna si insista cu aceste ganduri. S-ar putea sa ramai placut surprinsa de efectele pozitive pe care le vei vedea.

2. Nu te invinovati. Acest sentiment are un mare ecou la nivelul fiintei noastre, asa ca stai departe de astfel de ganduri si trairi. Chiar daca ai gresit, incearca sa remediezi cat poti situatia si mergi mai departe.

Acceste metode pentru o stare de spirit mai buna te vor ajuta sa te valorifici mai mult. Si oricum, vinovatia nu ajuta la mai nimic, cel mai bine ar fi sa schimbi atitudinea, pentru nu a mai repeta greseala pe viitor.

3. Dormi mai mult. Si mai bine…Lasa fricile si grijile sa plece, inainte sa te culci. Tocmai de aceea este recomandat sa asculti muzica linistitoare inainte de a dormi. De asemenea, poti bea un ceai de tei sau poti citi cateva pagini dintr-o carte relaxanta. Daca esti atrasa de spiritualitate, poti incerca cateva exercitii de yoga sau o scurta meditatie. Cu siguranta somnul tau va fi imbunatatit. Iar tu vei fi mult mai linistita si in viata de zi cu zi.

4. Fii mai creativa. Iti mai aduci aminte de copilarie, atunci cand erai plina de idei pe care voiai sa le pui in aplicare? Aminteste-ti ce te atragea la acel moment. Poate iti doreai sa pictezi, sa urci pe munte sau sa scrii. Orice activitate de acest gen este buna, avand in vedere ca iti stimuleaza creativitatea si te ajuta sa te detasezi de stresul zilnic. Inscrie-te la un curs pe care voiai sa il frecventezi de mult timp, dar nu indrazneai.

Chiar daca aparent nu te ajuta la nimic, urmeaza-l. Atat timp cat te face sa te simti bine si sa te bucuri mai mult de viata, inseamna ca merita investitia.

5. Fa miscare. Este clar una dintre acele metode pentru o stare de spirit mai buna. Si nici nu este de mirare. Mintea se elibereaza de stres si degaja serotonina, pentru o stare de bucurie si implinire. Fie ca alergi, faci zumba sau pilates, orice este foarte bine, atat timp cat iti produce o stare de multumire si relaxare.

Metode pentru o stare de spirit mai buna – invita energia pozitiva in viata ta

Da, poti sa faci chiar acest lucru, fiind bucuroasa deja pentru toate lucrurile care merg bine in viata ta. In acest fel, vei „chema” alte bucurii. De ce? Pentru ca recunostinta chiar functioneaza. Atat timp cat multumesti pentru ceea ce ai, vei primi mai mult. Nu crezi? Incearca sa iti schimbi atitudinea si pune in aplicare acest sfat simplu.

Vei emana energie pozitiva atat timp cat vei fi deja recunoscatoare pentru ceea ce ai. Desigur ca mai exista si alte „remedii” simple pentru o stare de spirit mai buna. De exemplu, poti manca o bucatica de ciocolata neagra, cunoscuta pentru efectele sale pozitive in depresii si chiar diete de slabire.

Nu uita ca viata este scurta, asa ca este important sa o traiesti cat mai frumos. Tine minte sa ai grija de tine, sa mananci sanatos, sa te bucuri de tot si sa te iubesti mai mult. Succes!

4.71/5 (14)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *