Ce bautura prefera romanii, dupa bere. Te asteptai?

Ce bautura prefera romanii sa savureze, atunci cand aleg o terasa? Ei bine, fara doar si poate ca berea ocupa primul loc. Iar acest lucru probabil ca nu este tocmai o surpriza.

Pe locul doi se situeaza limonada, una dintre bauturile devenite foarte populare, cel putin in ultimii ani. Sigur ai observat ca faimoasa bautura pe baza de lamaie face furori in timpul verii. Ba chiar patronii teraselor sunt nevoiti sa comande mult mai multe lamai si fructe, in aceasta perioada a anului.

Ce bautura prefera romanii, dupa bere? Limonadele cu menta, ghimbir, zmeura, capsune, mango sau ananas au devenit celebre. Si nici nu este de mirare. Atunci cand temperaturile sar de 30 de grade, o bautura cu gheata, lamaie si putin zahar parca ne face ziua mai frumoasa.

Ce bautura prefera romanii si ce se situeaza pe locul 3

Romanii au iesit mai mult ca oricand la terase anul acesta, in special ca multi dintre acestia nu au mai mers in concedii, ca in alti ani. Asa ca bugetul alocat iesirilor in oras a crescut simtitor. Asa se face ca oamenii sunt dispusi sa dea si 20-30 de lei pe o limonada sofisticata.

Desigur ca cei care prefera berea au la randul lor de unde alege. Avand in vedere ca terasele pun la dispozitie o gama larga de bere, romanii se pot desfata cu tot felul de sortimente din import.

Dar dupa atata bere si limonada parca tot ti se face sete. Tocmai de aceea pe locul 3 se situeaza apa plata, avand in vedere ce cumpara romanii atunci cand ies la terasa, observa playtech.ro.

Iar aceste vesti nu vin ca o surpriza. In ultimii ani importul de lamai s-a dublat aproape, iar fata de anul trecut a crescut cu aproximativ 25%.

Ce bautura prefera romanii si de ce sa consumi bere?!

In caz ca voiai un raspuns bun la intrebarea de ce sa bei bere, s-ar putea sa avem o surpriza foarte placuta pentru tine. Nu de alta, dar recent studiile au aratat ca berea poate fi un analgezic comparabil cu paracetamolul. Cu alte cuvinte, este cat se poate de eficienta, asa ca uneori chiar este indicata.

De ce sa bei bere? Pentru ca 2 pahare cu bere pot fi cel mai bun medicament impotriva migrenelor, arata un studiu realizat de Greenwich University, din Londra. Iar daca vine din Anglia aceasta veste, s-ar putea sa aiba mai multa credibilitate. Avand in vedere ca englezii sunt renumiti ca un popor amator de bere…mai multe despre acest studiu inedit aici >>>

Daca preferi mai degraba o limonada, dorim sa iti oferim o reteta minunata, pe care o poti pregati chiar tu, la tine acasa.

Limonada cu scortisoara si zmeura

Ingrediente:

– o lamaie

– cateva boabe de zmeura

– un praf de scortisoara

– apa plata

– gheata

– zahar brun sau stevia

Mod de preparare

Stoarce lamaia pentru a obtine sucul. Toarna-l intr-un pahar si amesteca-l bine cu zaharul. Pune apa plata si amesteca din nou. Adauga si zmeura si un praf de scortisoara. Las-o un pic la rece sau adauga gheata.

Te vei indragosti de aceasta aroma, in special daca vei pune miere, ca indulcitor. Aromele rezultate te vor incanta, fara doar si poate!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *