Gustare cu avocado si oua fierte – reteta simpla si gustoasa

Daca vrei sa incepi sa mananci satios, dar sanatos iti recomandam aceasta gustare cu avocado si oua fierte. In special ca te va ajuta sa ai o silueta mai zvelta, ceea ce e de dorit intotdeauna. Plus ca „trupul de vara” se face iarna, asa cum probabil ai mai auzit.

O gustare cu avocado si oua fierte poate fi cina ideala, dar chiar si un pranz rapid, alaturi de o felie de paine integrala si o salata de rosii. Nu iti imagina ca este atat de greu sa mananci sanatos, gustos si simplu, fara sa fie nevoie sa iti petreci zeci de ore in bucatarie.

Asadar, cumpara cativa avocado si oua, iar noi te vom invata cum sa le prepari intr-un mod inteligent. Dupa cum stii, chiar si pentru a slabi ai nevoie de proteine, grasimi naturale si carbohidrati. Asa ca nu le evita si invata sa mananci sanatos, pentru ca o salata nu iti poate oferi necesarul caloric pentru o zi intreaga.

Gustare cu avocado si oua fierte – cum sa le prepari?

– un avocado

– un ou fiert

– ceapa verde

– putin mustar

– sare, piper

– rondele de secara

Mod de preparare

Se fierbe oul si se curata, se marunteste. Dupa aceea se curata avocado si se apasa cu furculita, pana se omogenizeaza si arata ca o pasta care poate fi intinsa pe paine sau rondele, in acest caz. Se stropeste cu suc de lamaie, se pune 1/2 lingurita de mustar, se taie rondele ceapa verde si se pune deasupra, se adauga sare si piper, dar nu in cantitati prea mari. Apoi se adauga si oul feliat deasupra si se mai adauga putina sare. Serveste cu paine prajita sau rondele de secara, alaturi de o salata de rosii, eventual.

Cu siguranta iti va placea ideea, mai ales ca este si foarte satioasa, asa ca nu iti va fi foame, pana la urmatoarea masa.

Salate cu avocado – pui la gratar si masline verzi

Salata cu avocado si piept de pui

Ingrediente:

– 1/2 avocado

– o felie de piept de pui la gratar

– cateva frunze de salata verde si spanac

– 3 rosii cherry

– cateva felii de castravete…reteta completa + alte idei cu avocado aici >>>

Gustare cu avocado si oua fierte – cand sa o servesti?

Merge de minune la oricare dintre mese, cu mentiunea ca la pranz vei manca mai mult, daca alegi sa servesti atunci acest preparat. De asemenea, nu uita ca pentru a avea grija de silueta si sanatate este necesar sa mananci mai putine grasimi trans, carne, mezeluri, branzeturi, etc. Creste consumul de carne alba, consuma legume si fructe din belsug si te vei simti mai bine ca oricand.

De asemenea, vei incepe sa slabesti usor si de la sine. Nu uita sa faci miscare, sa te hidratezi si sa lasi stresul la o parte, doar in acest fel vei putea sa ai o viata mai placuta, din toate punctele de vedere.

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *