Ce se intampla cu silueta ta daca mananci oua? Atentie la modul de preparare!

Ce se intampla cu silueta ta daca mananci oua? Ei bine, depinde de modul in care le gatesti, in mod cert. Asa dupa cum stii deja, atat timp cat ai grija de trupul tau, totul este in regula. Atat din punctul de vedere al numarului de kilograme, cat si al sanatatii. Evident ca cea mai buna idee este sa nu mananci in exces, nici macar acele alimente sanatoase, cum ar fi fructele, legumele, nucile, etc.

Trebuie pastrat un echilibru, iar despre aceste aspecte vom discuta astazi. Ce se intampla cu silueta ta daca mananci oua? Se va armoniza intr-un mod oportun, atat timp cat veti avea in vedere cateva detalii esentiale.

Desigur ca si modul in care vom gati ouale va face diferenta, asa ca fii pregatita sa inveti lucruri noi.

Ce se intampla cu silueta ta daca mananci oua? Depinde de ce vei alege…

Atunci cand vrei sa slabesti si sa scapi de kilogramele in plus, poate fi cea mai buna idee sa mananci oua. Acestea sunt o excelenta sursa de proteine si pot fi transformate cu usurinta intr-un pranz sau o cina satioasa. Un oua mare contine 6 grame de proteine si are doar 72 de calorii. Proteinele sunt mai importante decat carbohidratii si grasimile, pot ajuta la controlul apetitului si te pot ajuta sa consumi mai putine alimente.

Atunci cand consumi proteine din belsug vei avea o stare de satietate, ceea ce inseamna ca nu iti va mai fi foame asa repede. Vei manca mai putin si mai sanatos, iar proteinele sustin procesul de slabire.

In mod cert, ouale fierte sau cele preparate fara ulei (cum sunt cele posate) sunt de departe cele mai sanatoase alegeri. De asemenea, o omleta pregatita cu un strop de ulei presat la rece este alta alegere excelenta. In special daca adaugi alaturi o salata de cruditati si 2 felii de paine integrala. In acest mod poate deveni un pranz sau o cina perfecta.

Gustare cu avocado si oua fierte – cum sa le prepari?

– un avocado

– un ou fiert

– ceapa verde

– putin mustar

– sare, piper

– rondele de secara

Mod de preparare

Se fierbe oul si se curata, se marunteste. Dupa aceea se curata avocado si se apasa cu furculita, pana se omogenizeaza si arata ca o pasta care poate fi intinsa pe paine sau rondele, in acest caz. Se stropeste cu suc de lamaie, se pune 1/2 lingurita de mustar…Gustare cu avocado si oua fierte – reteta simpla si gustoasa, detalii AICI >>>

4.67/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *