Alimente pentru reducerea celulitei – ce sa mananci?

Aceste alimente pentru reducerea celulitei cu siguranta te vor ajuta, in special daca vrei sa si slabesti. Pentru ca de cele mai multe ori inflamatiile si kilogramele in plus sunt cauzate de catre o nutritie deficitara. Asa ca de acum incolo ar fi bine sa iei in serios si dieta, daca vrei sa faci o schimbare reala in viata ta.

Asa ca aceste alimente pentru reducerea celulitei te vor sustine in demersul tau de a arata mai bine si de a deveni o persoana mai sanatoasa si zvelta. In special ca este vara, evident ca vorbim despre o serie de alimente vegetale care nu ar trebui sa iti lipseasca din casa.

Tine de creativitatea ta cum le vei include in alimentatia zilnica, dar cu siguranta vei reusi. Nu uita ca mancarea de tip fast-food, semipreparatele si grasimile animale nu fac casa buna cu o silueta armonioasa. Asa ca evita-le si nu uita sa inlocuiesti sucurile carbogazoase cu apa si ceaiurile naturale.

Nu este deloc greu odata ce ai inteles ca rutina ta trebuie sa se schimbe daca vrei ca rezultatele sa vorbeasca de la sine.

Alimente pentru reducerea celulitei – ce poti face?

In primul rand, ar fi bine sa introduci afinele in viata ta. De ce? Pentru ca sunt o incredibila sursa de antioxidanti, resveratrol, vitamina C si multe altele. Poti sa le consumi la gustare sau la micul dejun, alaturi de cereale integrale.

Pe langa faptul ca reduc riscul de a dezvolta boli cardiace sau cancere, afinele au si rolul de a te ajuta sa previi celulita si kilogramele in plus, fiind sarace in calorii. Nu uita sa le ai in frigider, un mod minunat de a-ti incepe ziua!

Lintea este alt element care nu ar trebui sa lipseasca din dieta, alaturi de fasole neagra, naut si mazare, alte surse excelente de fibre. De asemenea, cercetarile arata ca lintea are rolul de a intensifica procesul de ardere a grasimilor si evident, va preveni si aparitia prematura a celulitei.

Perele sunt unele dintre cele mai indicate alimente atunci cand vorbim despre continutul de fibre. Reprezinta o gustare excelenta si vor preveni cu succes aparitia celulitei.

Alimente pentru reducerea celulitei – ciuperci, apa si banane!

Nu neaparat in ordinea asta, dar cu siguranta este demn de luat in seama atunci cand vorbim despre prevenirea celulitei si a kilogramelor in plus. Ciupercile te vor ajuta sa ai un consum suficient de proteine, asa ca nu uita sa ii introduci si in dieta de vara, inclusiv in burgeri sau la gratar.

Burger vegetal – cum se prepara?!

  1. Burger cu ciuperci

Ingrediente:

– o cutie de ciuperci taiate
– cateva ciuperci proaspete
– 2 oua
– 3 linguri de drojdie inactiva
– o mana de orez fiert, in prealabil
– 5 linguri de sos de soia…mai multe detalii AICI >>>

Nu uita sa bei apa din belsug, sa te hidratezi si sa te bucuri de o dieta preponderent bazata pe fructe si legume. In acest fel, vei reusi sa tii sub control celulita, succes!

5/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *