Gustari sanatoase de POST

Sigur vei ramane placut surprinsa cand vei descoperi aceste gustari sanatoase de post, in special ca in acest mod procesul va fi mai usor. Si unde mai pui ca aceste alimente sunt minunate si nu ingrasa! Desigur, nu trebuie exagerat cu nimic, asa cum vei vedea in cele ce urmeaza.

Asadar, lasa scuzele la o parte si savureaza aceste gustari sanatoase de post, care te vor uimi, cu siguranta. Multe femei cred ca, atunci cand tin post sigur se vor ingrasa! Pentru ca tot acestea au impresia ca poti manca doar fasole, zacusca, cartofii si muuulta paine.

Nimic mai gresit, exista nenumarate preparate de post care nu au multe calorii. In plus, sunt foarte hranitoare si gustoase. Chiar te pot ajuta sa slabesti. Vorbim, practic, despre dieta vegetariana. Daca vei consuma salate din belsug, nuci si leguminoase corect gatite, sigur vei ramane in forma.

Dieta de post – cum se tine

In primul rand, este important sa intelegi ca aceasta dieta se va tine pe parcusul a 10 zile, interval in care vei slabi intre 5-7 kilograme. In functie de metabolismul tau, de cat sport vei face si de cat de multa apa vei bea!

Dupa cum stii, nu este tocmai simplu sa slabesti sanatos, dar din fericire in dieta de post aceasta idee va deveni realitate…citeste totul despre dieta aici >>>

Gustari sanatoase de POST – le vei adora!

Avocado (Guacamole). Este o adevarata minune, avand in vedere ca are in compozitie grasimi naturale si este foarte hranitor. Mananca-l pur si simplu, cu putina sare si paine prajita. Sau prepara guacamole, adica vei pune putin usturoi, suc de lamaie si sare. Iti va placea mult.

Nuci (nesarate si neprajite). Reprezinta una dintre acele gustari sanatoase de post pe care trebuie sa le incluzi. Mananca o mana de caju sau migdale crude, inainte de masa de pranz. Nu iti va mai fi asa de foame, garantat! Desigur ca poti opta si pentru nuci romanesti, pecan sau braziliene. Toate au proprietati minunate, asa ca nu le neglija. Nu manca totusi foarte multe pentru ca au un continut caloric foarte ridicat.

Ciocolata neagra. Iti va da acea doza de energie dupa care tanjesti, in special la ora amiezii. Asa ca alege una calitativa, cumparata de la plafar si savureaz-o zilnic. Doua cubuleti sunt chiar indicate. Nu uita sa alegi una cu continut ridicat de cacao si mai putine arome, fara zahar daca este posibil.

Curmale sau smochine. Perfecte pe post de gustare, in special ca iti vor satisface si nevoia de dulce. De asemenea, acestea nu ar trebui sa aiba zahar adaugat, asa ca sunt o alegere inteleapta.

Gustari sanatoase de POST – chipsuri gustoase?!

Chipsuri din orez sau legume. De cand oamenii au inceput sa fie mai interesati de sanatate, se pare ca si producatorii au inceput sa introduca variante sanatoase. Asa ca poti gasi pe piata chipsuri din orez sau din legume, rumenite la cuptor, cu sare de mare. Nu suna rau, nu-i asa? Acestea au si mai putine calorii si sunt o gustare delicioasa, asa ca iti recomandam cu drag. Poti opta si pentru un iaurt vegan, iar daca vei consuma si cateva chipsuri vei scapa rapid de foame.

Naut rumenit la cuptor. Il vei adora! Poate constitui acea gustare sanatoasa dupa care tanjeai, in special cand ti-e foame tare. Poti sa-l savurezi si pe post de „popcorn”, atunci cand te uiti la un film sau cand pur si simplu vrei ceva bun. Iti va placea foarte mult, il poti adauga si in salate, pentru un plus de savoare.

Bruschete cu rosii. Si nu numai, poti adauga si putina branza vegetala sau pasta tartinabila din migdale, de exemplu. In acest fel vei obtine o gustare super. Foloseste paine integrala pe care poti sa o prajesti sau sa o usuci la cuptor. Freaca feliile cu putin usturoi pune putina branza si apoi rosiile cherry, o minune!

Lapte vegetal. Fie ca este din soia, caju sau migdale, ti-l recomandam. Face parte dintre acele gustari sanatoase de post pe care le vei adora. Poti sa-l prepari chiar tu la tine acasa, in special cel de caju sau migdale. Adauga si putina vanilie si miere si savureaza un pahar de lapte vegetal sanatos si hranitor.

4.65/5 (20)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *