Ceaiuri pentru slabit: pierde rapid in greutate!

Cu siguranta si tu ai auzit ca exista ceaiuri pentru slabit si poate chiar te intrebai care sunt realele beneficii ale acestora, avand in vedere ca sunt recomandate in nenumarate diete.

Ei bine, astazi ne-am propus sa iti prezentam o serie de ceaiuri demne de apreciat atunci cand te lupti cu kilogramele in plus. Desigur ca exista plante cu puteri „magice”, care te vor ajuta sa elimini toxinele. Si nu uita, este mult mai bine sa bei ceaiuri pentru slabit decat cafea, fie ea si fara zahar. Nu de alta, dar cafeaua provoaca inflamatii si sigur nu vrei asta.

Atunci cand esti balonata si abdomenul tau va „ilustra” acest aspect, cu siguranta poate fi consecinta consumului de cafea.

Dupa cum stii, atunci cand tii dieta este esentiala hidratarea, asa ca poti servi ceaiurile din lista de mai jos. Asadar, ar fi bine sa stimulezi arderea rapida a grasimilor si o mai buna functionare a metabolismului.

Ceaiuri pentru slabit – ce ar trebui sa bei si in ce cantitati?

Dupa cum iti poti imagina, nici efectele unui ceai nu sunt chiar imediate. Plus ca nu este suficient sa bei o cana de ceai pentru a rezolva problema kilogramelor in plus. Nicidecum. Va fi nevoie de perseverenta, ambitie si disciplina. Si o dieta pe masura, nutritiva si eficienta. Asa ca ramane la latitudinea ta sa alegi regimul de slabire care ti se potriveste cel mai bine.

Ceaiuri pentru slabit:

1. Ceai verde. Nu ne-ar ajunge un singur articol pentru a va spune efectele minunate ale ceaiului verde asupra organismului. Desigur ca este foarte eficient si in lupta cu kilogramele in plus, dar face mai mult de atat. Previne cancerul, diabetul, stresul, fiind un minunat inlocuitor al cafelei. Multi specialisti recomanda ceaiul verde in loc de cafea, sustinand ca efectele sunt similare, iar organismul nu are de suferit, cum se petrece in cazul celor care beau cafea in exces.

Iti recomandam sa cumperi ceai la vrac. Evita pliculetele si cumpara un ceai organic de calitate, din cadrul magazinelor naturiste. In fiecare dimineata vei bea o cana de ceai verde inainte de micul dejun, in afara de cea pe care o vei servi imediat dupa acesta!

2. Ceai de rooibos (rosu). Este minunat pentru cei care vor sa stimuleze digestia si arderea grasimilor, asa ca nu te sfii sa bei zilnic o cana. Este bogat in minerale si vitamine, asa ca merita. In special daca vei alege unul de la plafar, la vrac, de preferinta. Antioxidantii prezenti te vor ajuta sa iti protejezi si pielea de efectele nocive ale poluarii.

Asa ca nu te sfii sa bei ceaiuri pentru slabit cat mai des, procesul detoxifierii se va intensifica considerabil.

3. Ceai de ghimbir. La fel, ghimbirul este excelent pentru sanatate si ar trebui sa il consumi cat mai des, fiind un condiment foarte interesant, ca aroma. De asemenea, amelioreaza starea de greata si senzatia de voma. Ideal pentru gravide.
Ce alte efecte mai are? Lupta impotriva artritei, te fereste de cancerul de colon si cel ovarian si stimuleaza sistemul imunitar. Mai multe despre ghimbir aici >>>

 

Ceaiuri pentru slabit – exista mai multe plante-minune

4. Amestec de urzica si anason. Lasa la infuzat aceste doua elemente si vei avea succes in lupta cu kilogramele in plus. Anasonul stelat este un condiment foarte gustos, conferind o aroma deosebita ceaiului, smoothie-urilor, etc. Se poate pune si in prajituri, dar asta dupa ce vei termina cu regimul de slabire.

5. Ceai de menta. Acesta nu este recomandat doar in cazul afectiunilor gastro-intestinale, ci este perfect si atunci cand tii dieta. Are capacitatea de a suprima pofta de mancare, asa ca vei consuma mai putine alimente. Poti pune si ulei de menta in difuzor sau in dispozitivul dedicat aromaterapiei, te va sustine in acest proces care poate deveni dificil uneori.

6. Ceai de papadie. Excelent pentru acele femei care vor sa elimine mai rapid kilogramele in plus. Se numara printre aceste ceaiuri pentru slabit tocmai pentru ca are un efect diuretic.

7. Ceai de soc. Laxativ si diuretic, asa ca nu bea foarte mult inainte sa pleci de acasa, s-ar putea sa fie neplacut. Are un gust foarte bun, iar cu putina lamaie iti va placea mult, garantat!

Ceaiuri pentru slabit – concluzii si sfaturi

Cel mai bine ar fi sa nu exagerezi totusi cu aceste ceaiuri, adica 1-2 cani pe zi este perfect, alege ce ceaiuri vrei tu. Dar tine minte ca este indicat sa bei si apa din belsug, asa ca poti varia ceaiurile pe care ti le-am prezentat mai sus.

Nu uita sa faci miscare in fiecare zi, in acest fel vei pierde in greutate intr-un mod armonios si controlat.

Atunci cand vrei sa slabesti nu uita sa ai rabdare si nu incerca sa fortezi lucrurile. Cel mai bine este sa pierzi in greutate in mod natural si sanatos!

 

4.89/5 (18)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *