Cum sa scapi de grasimea abdominala cu ghimbir

Daca iti doresti sa afli cum sa scapi de grasimea abdominala cu ghimbir esti pe drumul cel bun, pentru ca aceasta varianta chiar functioneaza. Desigur ca nu este vorba despre o minune, va trebui sa faci si tu ceva, in acest sens.

Este important sa te axezi pe o dieta sanatoasa si sa nu omiti sportul, dar poti fi sigura ca ghimbirul va fi aliatul tau. Nu ca ar fi vorba despre o lupta la mijloc, e nevoie de rabdare si determinare.

Daca pana acum nu ai consumat ghimbir, inseamna ca este momentul sa afli mai multe despre el. Este o radacina foarte aromata, care poate da o aroma unica mancarii. S-ar putea sa nu iti placa la inceput, din cauza aromei sale pregnante. Dar cu timpul te vei obisnui.

Cum sa scapi de grasimea abdominala cu ghimbir? Avand in vedere ca este un antioxidant de exceptie, nici nu este de mirare ca vei reusi. Te va ajuta sa elimini toxinele rapid. Si unde mai pui ca este si foarte sanatos si previne cancerul. Stiai ca ghimbirul este bogat in vitamina B6?

Cum sa scapi de grasimea abdominala cu ghimbir – ce trebuie sa stii despre alimentul minune

Sa nu crezi ca ghimbirul este bun doar slabit, asa cum se vehiculeaza. Are nenumarate intrebuintari. De exemplu te poate feri de problemele gastro-intestinale. De asemenea, amelioreaza starea de greata si senzatia de voma. Ideal pentru gravide.

Ce alte efecte mai are? Lupta impotriva artritei, te fereste de cancerul de colon si cel ovarian si stimuleaza sistemul imunitar.

Dar conform medicinei ayurvedice (traditionala din India), acesta te poate ajuta sa tii sub control greutatea. Iar stiinta sustine acest fapt. In urma unui studiu realizat in 2014, cercetatorii au observat ca gingerolul regasit in ghimbir, ajuta la arderea grasimilor. Practic, acesta are un rol cheie in controlul apetitului si al greutatii.

Specialistii au mai observat si ca ghimbirul are un rol cheie in tratarea obezitatii.

Cum sa scapi de grasimea abdominala cu ghimbir? Te va ajuta scapi de burtica si te vei mentine in forma, daca il vei consuma. Avand in vedere ca ghimbirul iti ofera o stare de satietate, daca il vei consuma zilnic sigur iti va scadea apetitul.

Daca vrei sa ai o digestie mai buna, mananca o bucatica de ghimbir inainte de masa. Iti va da si un plus de energie pe care il vei aprecia. Prepara o bautara din ghimbir, putin suc de lamaie si un praf de sare. Amesteca-le si consuma-l inainte de mese. Incearca sa folosesti ghimbirul pe post de condiment in mancaruri cat mai des.

Ceai de ghimbir pentru slabit

– o lingurita pudra de ghimbir
– o cana de apa fierbinte
– suc de lamaie

Amesteca praful de ghimbir cu apa fierbinte si lasa-l sa actioneze timp de 10 minute. Adauga putin suc de lamaie. Consuma acest ceai de 3 ori pe zi, pentru efecte optime. Vei scapa de grasimea abdominala intr-un timp record. Mai ales daca vei „umbla” putin si la dieta. Pont: adauga salate la fiecare masa, elimina fas-food-ul si nu manca dupa ora 19.

Cum sa scapi de grasimea abdominala – simplu si rapid

Sa slabesti poate fi un proces interesant, in care iti vei schimba preferintele culinare. Mancarea sanatoasa si sportul vor fi aliatii tai principali. Desigur ca si ghimbirul va avea rolul sau important.

Alege sa mananci cat mai putin procesat si incearca sa eviti sa iei masa in oras. Tentatiile sunt mai mari. Daca o faci, alege si o salata de cruditati. Vei simti diferenta, in scurt timp.

4.91/5 (47)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *