Cum sa slabesti toamna? Sfaturile utile

Cum sa slabesti toamna, cand toate sunt din belsug si ne bucuram de prosperitate? Ei bine, cuvantul cheie va fi disciplina! Asa ca vom invata cum sa ne bucuram de toate roadele toamnei, fara a exagera.

Pentru inceput, vrem sa iti reamintim ca nu poti reusi sa slabesti, daca nu esti faci si miscare. Asa ca nu mai incerca sa scapi de acest capitol, daca vrei sa ai rezultate pozitive, cat mai repede.

Asa ca, inainte de toate, gandeste-te ce forma de sport ai putea aborda. Fie ca vorbim despre Pilates, yoga sau alergare, toate sunt minunate. Evident, pentru inceput, ar fi bine sa nu fortezi. Pentru ca risti sa te ranesti sau sa faci o intindere musculara, ceea ce nu va ajuta prea mult…

Dupa ce ai ales forma de sport agreata, gandeste-te la faptul ca va trebui sa urmezi un regim alimentar mai strict. Evident, incepem prin a elimina toate mancarurile nesanatoase, cum ar fi fast-food, sucurile carbogazoase, dulciurile, faina alba.

Cum sa slabesti toamna? Imprieteneste-te cu dovleacul la cuptor si nucile

Desigur, este doar una dintre sugestiile noastre. De asemenea, iti recomandam si conopida fiarta in loc de cartofi, o mancare de fasole in loc de un hamburger sau o salata cu smochine, pui la gratar si masline in loc de pizza. Cu siguranta ai inteles la ce ne referim, asa ca dovleacul la cuptor, servit cu putina miere si nuci poate fi o gustare minunata.

De asemenea, nucile pot fi grozave inainte de masa, pentru ca iti vor reduce apetitul, asa ca iti recomandam sa le consumi cu o ora inainte de masa. Nu mai mult de 5-6 nuci, in special ca vrei sa slabesti, iar nucile abunda in calorii.

Dovleacul este o leguma ideala pentru curele de slabit. Are un continut caloric redus si este bogat in fibre. Spre exemplu, 100 grame de dovleac are 40 de calorii si contine 8 de grame de fibre.

Fibrele sunt importante pentru curele de slabit, din cel putin doua motive:

Fibrele necesita mai mult timp de digerare si raman in sistemul digestiv pentru perioade mai lungi decat alimentele care nu sunt bogate in fibre. Acest lucru iti da senzatia de satietate si te va determina sa mananci mai putin…mai multe despre dieta cu dovleac >>>

Cum sa slabesti toamna? Meniu de o zi

Pentru a veni in ajutorul tau, iti sugeram un meniu zilnic, pe care il poti urma pret de 10 zile sau mai mult. Desigur ca poti varia alimentele, dar iti recomandam sa nu mananci prea mult, ba chiar sa te ridici de la masa in proportie de 85% satula. Asa ca, daca nu ai mancat pe saturate, vei sustine dieta de slabire. In acest fel, nu vei ingreuna digestia, iar organismul tau va arde mai usor grasimile.

De asemenea, vei invata sa alegi alimente mai sanatoase:

Meniu de slabit toamna – varianta 1

Mic-dejun: un bol cu cereale integrale (150 grame), 4 nuci, o cana de lapte vegetal, 1/2 banana
Gustare: o mana de afine, o lingurita de unt de arahide
Pranz: supa crema de legume si o salata de ton (salata verde, masline, porumb, ton), o felie de paine integrala
Gustare: o felie de dovleac copt la cuptor si putina miere (daca doresti)
Cina: somon la gratar cu sparanghel ( 150 grame somon si 100 grame sparanghel)

Meniu de slabit toamna – varianta 2

Mic dejun: 1/2 avocado, salata de rosii cherry, 2 felii paine prajita integrala sau rondele de orez
Gustare: 20 grame nuci romanesti
Pranz: pui la gratar (200 grame) si cateva buchetele de broccoli, salata de cruditati
Gustare: iaurt vegetal, sarac in calorii
Cina: salata greceasca (rosii, castraveti, ceapa, putin ulei de masline,

Daca vei urma un astfel de regim, cu siguranta vei da jos 3-4 kilograme in decursul a 2 saptamani. Nu uita sa faci miscare de 3 ori pe saptamana si sa bei lichide din abundenta.

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *