Cum sa scapi de burta – sfaturi utile si la indemana oricui

Cum sa scapi de burta intr-un mod usor si la indemana oricui? Astazi venim cu cateva sfaturi care s-ar putea sa te ajute. In special daca esti dispusa sa faci un efort in acest sens. Pentru ca nu poti slabi sau tonifia corpul fara sa faci nimic. Desigur ca este foarte bine sa ai incredere si sa fii optimista, dar sportul si dieta sanatoasa vor ramane litere de lege.

Cum sa scapi de burta? Adu-ti aminte ca exercitiile cardio sunt esentiale pentru o silueta armonioasa. De asemenea, ai nevoie de proteine calitative in alimentatia ta si probabil vei vrea sa renunti la sucurile carbogazoase si dulci, in general.

Incepe cu o rutina simpla de exercitii, de exemplu, iti poti propune sa faci 100 de abdomene zilnic, in mai multe reprize. Poti sa renunti la sucurile dulci in favoarea celor naturale, pregatite chiar de tine. Acestea pot fi o gustare excelenta, la randul lor.

Si, daca esti decisa sa faci o schimbare, sigur vei alege o plimbare la ceas de seara, in loc de inca un episod dintr-un serial care nici macar nu te pasioneaza prea tare…Cheia succesului? Disciplina, desigur, cum altfel crezi ca iti vei putea atinge telul?

Cum sa scapi de burta? Metode simple si usoare
  1. Cauta sa ai o activitate cardio. Ce inseamna, mai exact? Du-te la aerobic sau practica chiar tu acasa, incepe sa alergi sau sa ridici greutati. Activitatea din urma te va ajuta sa si tonifiezi corpul intr-un mod armonios si sanatos. Poti incepe cu greutati mici, la inceput, iar corpul va incepe sa se formeze altfel, in special daca vei manca sanatos si eficient. Daca vei avea o activitate cardio pe care sa o repeti de cel putin 3 ori pe saptamana, vei remarca in curand efectele.
  2. Atentie la dieta alimentara. Pentru a slabi si a da jos burtica este necesar sa mananci. Mai citeste o data aceasta fraza si noteaz-o undeva pentru a o memora. Daca te vei infometa nu vei face decat sa perpetuezi un obicei nesanatos, care nu te va ajuta la nimic. Incepe sa mananci grasimi naturale (avocado, nuci, etc), proteine si fibre. Adica o salata verde, cu avocado, putina branza si rosii poate fi un exemplu perfect de cina. De asemenea, o portie de broccoli inabusit, cu putin parmezan deasupra si o felie de somon la gratar, alaturi de o salata verde.

Cu siguranta ai inteles la ce ne referim. Pentru a avea un abdomen plat vei manca sanatos, creand un deficit caloric, dar fara a exagera. Altfel vei tine regim pentru 3 zile, dupa care vei napusti asupra mancarii, din cauza faptului ca te-ai infometat.

Cum sa scapi de burta? Invata sa ai obiceiuri bune
  1. Gustarile intre mese. Sunt fundamentale pentru o silueta zvelta si un organism sanatos. Desigur ca nu ne referim aici la covrigei si chipsuri, mancati intre mese, care abunda in calorii si grasimi nesanatoase. Te sfatuim sa consumi cateva nuci, migdale sau caju. La a doua gustare poti manca o mana de zmeura, 4 capsune, un mar, un iaurt vegetal, un smoothie, etc. Cu siguranta ai inteles ideea.

In acest mod vei reusi sa creezi un obicei sanatos si foarte folositor. Evident ca la urmatoarea masa vei manca mai putin si te vei simti mai bine, iar creand un deficit de calorii, vei incepe sa slabesti in mod inteligent.

  1. Nu uita sa arunci toate dulciurile cu zahar si sucurile similare, pentru ca nu iti vor face decat rau. Aceste dulciuri nu sunt deloc recomandate, iar daca vrei un desert opteaza pentru prajituri cu faina integrala sau vegane, cu mai putin zahar si calorii. In ziua de astazi exista nenumarate retete, dar si locuri de unde le poti cumpara, trebuie doar sa vrei.

Smoothie pentru arderea grasimilor – pe placul tuturor!

Ai nevoie de:

o banana
o lingura de fulgi de ovaz maruntiti
20 grame unt de arahide
un praf de scortisoara
un praf de nucsoara
200 ml lapte de ovaz
2 cuburi de gheata…reteta completa aici >>>

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *