Motive ascunse din cauza carora nu poti slabi

Poate si tu te-ai gandit ca nu poti slabi si nu intelegeai de ce. Desigur ca atunci cand te confrunti cu o problema de acest gen, exista anumite motive care te tin pe loc. In mod cert exista anumite situatii care iti pun bete in roate.

Asadar, ce este de facut? In mod cert, ar fi cazul sa gasesti acei factori care te tin pe loc si nu te lasa sa duci planul la un bun final. Vorbim despre acele situatii care par sa nu se mai sfarseasca, iar tu te simti ca si cum te-ai invarti intr-un cerc vicios. Cee ce se si petrece in realitate.

Care sunt acele motive ascunse din cauza carora nu poti slabi? Astazi vom discuta mai pe larg, pentru ca sigur exista anumite greseli care nu mai trebuie repetate. Fie te axezi doar pe sport si nu dai importanta alimentatiei. Fie mananci porti mai mari decat crezi in realitate…sau poate consumi multe calorii din cauza bauturilor pe care le savurezi.

Haide sa vedem impreuna despre ce este vorba.

Motive ascunse din cauza carora nu poti slabi – atentie la portii!

De multe ori, atunci cand incepem sa mancam sanatos, nu ne dam seama ca, in realitate, consumam mai multa mancare decat este cazul. Asa se petrece si cu mancarea care ne place, fie ea si eficienta. Atunci cand mancam un avocado intreg, carne si paine la o masa…poti sa fii sigura ca ai consumat un numar mare de calorii, chiar daca vorbim despre alimente sanatoase, in sine.

Nu uita ca toate aceste alimente sunt eficiente in dieta de slabire. Dar poti consuma la masa de pranz, de exemplu, 1/2 avocado, peste la gratar, o felie de paine integrala si o salata de cruditati. Nu mai mult! Asigura-te ca iti cantaresti mancarea si nu uita ca pentru a slabi este necesar sa creezi un deficit caloric. De exemplu, in loc de 2000 de calorii pe zi, ar fi bine sa consumi 1600 sau chiar 1400, in special daca vrei sa slabesti cat mai repede.

Nu consumi suficiente proteine – am mai discutat despre faptul ca sunt esentiale pentru un organism sanatos, dar si pentru a facilita procesul slabirii. Asa ca incepe sa consumi nuci, seminte, oua, avocado, carne alba, branza, etc. Nu poti manca toata ziua doar salate si sa te astepti sa slabesti rapid.

Nu poti slabi – consumi suficiente lichide?

Un alt truc care te va ajuta consta in consumul regulat de apa si ceaiuri din plante. Nu uita sa bei cel putin 2 litri de lichide pe zi, in acest fel tranzitul intestinal va merge mai bine, iar tu vei elimina cu succes toxinele. Stiai ca, doar consumand o cana cu apa plata pe stomacul gol, de dimineata, te poate ajuta sa slabesti 3-4 kilograme intr-o luna? Desigur, daca vei reusi sa bei 2 cani de apa pe stomacul gol va si mai bine. Cu timpul vei reusi, iar in acest mod vei elimina toxinele care ramaneau blocate in colon si te faceau sa te simti mai mereu balonata.

De asemenea, persoanele care nu dorm suficient tind sa piarda in greutate mai lent. Organismul are nevoie de odihna corespunzatoare pentru a avea puterea de a genera arderile atat de necesare in timpul procesului de slabire. Asa ca nu uita sa te duci la culcare la aceeasi ora si sa dormi cel putin 7 ore pe noapte.

Stresul este alt factor care poate amana procesul de slabire, in special ca atunci cand suntem stresati se secreta cortizolul, hormonul stresului. Din pacate, in acele momente avem un apetit si mai ridicat ca de obicei, asa ca atentie la acest proces vicios. Cauta sa elimini gandurile negative, furia si supararile, in acest mod vei avea o atitudine mai buna, iar calitatea vietii va fi imbunatatita.

Alimente pentru un abdomen plat – ce sa consumi?

Avocado. Cel mai eficient intr-o cura de slabire. De ce? Pentru ca are in compozitie grasimi vegetale, proteine si asigura acea stare de satietate dupa care tanjim. Nu uita ca avocado oxideaza usor, asa ca adauga suc de lamaie atunci cand vrei sa-l consumi. Desigur ca acest aliment ar trebui consumat in aceeasi zi. Nu lasa un avocado taiat pentru maine…vezi mai multe alimente pentru un abdomen plat >>>

5/5 (7)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *