Alimente pentru un abdomen plat

Daca si tu vrei un abdomen plat, inseamna ca articolul nostru despre acele alimente care te pot sustine te va ajuta enorm. Nu mai este un secret pentru nimeni ca, odata ce vei incepe sa mananci sanatos silueta se va modifica. Iar cel mai bine se va modela daca vei introduce alimente eficiente pentru un abdomen plat.

Desigur ca aceste mancaruri nu sustin doar abdomenul ci intregul trup, asa ca nu te mira daca vei incepe sa dai jos acele kilograme nedorite. Poti sa reusesti sa slabesti si doar cu ajutorul dietei, dar nu este cea mai buna idee.

Asa ca nu uita sa adaugi si cealalta componenta vitala: sportul si activitatile fizice. Fie ca vorbim despre tonifiere, cardio, yoga sau pilates…nu uita sa faci miscare.

Alimente pentru un abdomen plat – ce sa consumi?

Avocado. Cel mai eficient intr-o cura de slabire. De  ce? Pentru ca are in compozitie grasimi vegetale, proteine si asigura acea stare de satietate dupa care tanjim. Nu uita ca avocado oxideaza usor, asa ca adauga suc de lamaie atunci cand vrei sa-l consumi. Desigur ca acest aliment ar trebui consumat in aceeasi zi. Nu lasa un avocado taiat pentru maine.

Cu ajutorul sau vei putea avea parte de un mic dejun senzational. Un avocado pasat, pe care il vei amesteca cu cateva felii de rosii si castraveti, plus suc de lamaie…va avea un gust minunat. Pune sare deasupra si bucura-te de aceasta prima masa. Consuma si 2 felii de paine integrala, in acest fel te vei satura mai mult ca sigur.

Banane. Stim ca ai auzit ca acestea ingrasa si ca nu sunt recomandate la dieta. Gresit, poti consuma 1/2 banana la gustare, alaturi de cateva afine. De asemenea, inainte de o activitate sportiva sunt indicate, iti vor conferi acel necesar de energie.

Unt de arahide. La fel ca in cazul bananelor, daca vei consuma o lingurita de unt de arahide, pe care il vei intinde pe 2 rondele de orez…nu va fi nicio problema. Cumpara unt de arahide calitativ, fara adaos de zahar si rumenit la cuptor, nu din arahide prajite.

Alimente pentru un abdomen plat – quinoa si ceai verde?

Nu neaparat impreuna, dar separat merg de minune! Asa ca alege sa consumi mai des quinoa, aceasta cereala se gateste super usor si se potriveste cu legumele. Desigur ca poate fi si o excelenta garnitura pentru un gratar de curcan, de exemplu.

Quinoa, un real aliat in curele de slabire

Avand in vedere ca este proteina perfecta, nu are colesterol si ajuta la reducerea nivelului de grasimi din corp. Asa ca, duce automat si la pierderea in greutate. Asadar, fii sigura ca o incluzi in lista ta de cumparaturi, atunci cand esti la dieta. Cel mai avantajos ar fi sa consumi germeni de quinoa, acestia au un efect de purificare si detoxifiere. Au rolul de a sustine si sanatatea inimii. Diminueaza riscul de a face un atac de cord, iar daca este servita in loc de carne, macar o data pe saptamana, sustine sanatatea…mai multe despre quinoa >>>

Ceaiul verde sustine orice proces de detoxifiere, slabire sau eliminare a toxinelor. Consuma-l mai des, poti sa inlocuiesti cafeaua de dupa-amiaza cu un ceai verde, nu vei regreta.

Cerealele integrale, ouale, pestele, salata verde, grapefruit, fructele de padure, iaurtul si semintele ar trebui sa faca parte din meniul tau zilnic. Asa ca atunci cand gatesti incearca sa le introduci si pe acestea in dieta ta zilnica. Si da, gateste mai des, este mult mai sanatos, eficient si economic!

Dieta mediteraneana – de ce ai alege acest mod de viata?

Pentru ca cercetatorii au ajuns la concluzia ca nu este doar un regim sanatos de viata, ci mult mai mult de atat. Are capacitatea de a sustine chiar si procesele care au loc la nivel de ADN. Asa ca celulele vor fi influentate in mod pozitiv, iar efectele anti-imbatranire ale acestei diete vor fi „memorate”.

Dieta mediteraneana incurajeaza consumul de fructe (portocale, piersici, struguri), rosii, cereale integrale, ulei de masline, peste. De asemenea, descurajeaza consumul de carne rosie, pui, mezeluri, etc. Ca alcool, se va servi in special vin, cu moderatie. Pestele nu va fi consumat in exces, iar acesta se va gati in special la cuptor…dieta mediteraneana aici >>>

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *