Cafea cu ulei de cocos. Trebuie sa o incerci

Daca si tie iti plac bauturile aromate, atunci este cazul sa incerci o cafea cu ulei de cocos, pentru ca te va surprinde intr-un mod placut, fara doar si poate.

Desigur ca o cafea cu lapte, zahar si alte minunatii poate fi un motiv foarte bun pentru a te trezi de dimineata. Dar cu siguranta exsita si alternative, in special ca laptele in combinatie cu cafeaua nu fac casa buna. Este vorba despre faptul ca aceasta bautura poate afecta serios stomacul si digestia.

Asa ca vei descoperi astazi de ce o cafea cu ulei de cocos poate fi raspunsul!

Uleiul de cocos, la ce ne foloseste?

1. Te ajuta sa iti mentii greutatea. Asta este mereu o veste buna, nu-i asa? Asadar, acizii grasi continuti de ulei nu se depun, ba chiar din contra. Sunt folositi de ficat drept sursa de energie. De asemenea iti ofera senzatia de satietate de care ai nevoie.

Cum se consuma intern uleiul de cocos? Simplu, fie il adaugi in salate, fie in smoothie-uri sau chiar in cafea. Ai grija sa cumperi un ulei de cocos presat la rece. Acesta este de calitate superioara, asa ca vrei sa consumi ce este mai bun. Poti adauga o lingurita in preparatele mai sus mentionate...mai multe despre uleiul de cocos aici >>>

Cafea cu ulei de cocos – ce trebuie sa retii

Ei bine, astazi ne-am propus sa iti aratam cum poti face un latte minunat, cu ajutorul uleiului de cocos. Asa ca nu mai pierdem vremea si iti prezentam reteta.

 

Cafea cu ulei de cocos – mod de preparare

– pune o cana de cafea gata facuta in blender
– adauga 1-2 lingurite de ulei de cocos
– amesteca totul bine de tot si serveste continutul savuros

Vrem sa te sfatuim sa iti cumperi ulei de cocos de cea mai buna calitate, avand in vedere ca aceste alimente ar trebui sa fie organice, in special atunci cand le mananci.

Cafea cu ulei de cocos va fi si mai aromata daca ii pui putina scortisoara sau vanilie. Asa ca fii creativa si creeaza cea mai buna bautura. Iar vestile bune nu se opresc aici. Uleiul de cocos te va ajuta sa mananci mai putin. In sensul ca, dupa ce bei o cafea cu ulei de cocos nu vei mai pofti la nimic cateva ore.

Desigur, poti servi cafeaua alaturi de cativa biscuiti din faina integrala, pentru a savura o gustare cu adevarat sanatoasa!

 

4.75/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *