Oamenii care injura sunt mai inteligenti

Poate nu te gandeai, dar conform unor studii recente, oamenii care injura sunt mai inteligenti, la fel si cei care stau treji pana tarziu si cei care sunt dezordonati. La prima vedere, ai zice ca acesti oameni sunt totul dezechilibrati si parca nu prea dau dovada de multa desteptaciune. Cel putin nu intotdeauna. Dar se pare ca studiile in domeniu arata ca acesti oameni sunt cu totul deosebiti.

Oamenii care injura sunt mai inteligenti si cu asta, basta! Vei ramane uimita imediat ce vei afla si modul de gandire al acestora. Ei bine, cercetatorii spun ca cei care pot injura rapid, atunci cand se enerveaza au, in general, un nivel de inteligenta mai ridicat decat restul.

Ba mai mult decat atat, cu cat sunt mai „fluenti” in injuraturi, cu atat acesti indivizi sunt mai destepti!

 

Oamenii care injura sunt mai inteligenti – „stiinta” din spatele injuraturilor

Asa ca, data viitoare cand mai auzi pe cineva criticand pe cei care injura, nu uita sa le spui de stiinta din spatele acestui mit. Un studiu realizat de americani a aratat ca cei care si-au amintit un numar mai mare de injuraturi erau cei cu un IQ foarte ridicat, intr-o anume situatie data. Coincidenta sau nu? Probabil ca exista un adevar in spatele acestei cercetari.

Iar inteligenti nu sunt doar cei care injura. Vorbim si despre cei care se culca foarte tarziu. Acestia au de obicei o minte creativa si activa, care pur si simplu nu se poate opri la ora 22!

Desigur, aceasta chestiune este discutabila, avand in vedere ca cei care se culca tarziu risca sa dezvolte probleme medicale. In sensul ca cei care nu se odihnesc macar 7 ore pe noapte pot suferi din pricina a varii afectiuni de sanatate. Asadar oamenii care injura sunt mai inteligenti, alaturi de cei care nu vor sa se culce devreme, orice ar fi!

Oamenii care injura sunt mai inteligenti. La fel si cei care nu sunt ordonati

Da, o alta concluzie a oamenilor de stiinta este ca cei care detesta sa faca curat si sa aiba grija de casa lor, sunt, in realitate mult mai destepti. In sensul ca acestia au un IQ ridicat in pofida reticentei lor in a avea grija de propria casa. Cercetatorii sustin ca mediile dezordonate sunt un semn de creativitate.

Acesti oameni sparg barierele traditionale si pot aduce un plus de noutate oricui proiect. Asa ca sunt dezirabili in special pentru acei care cauta persoane creative si inovatoare.

Oamenii care injura sunt mai inteligenti si…se plictisesc mai repede! Acestia prefera sa stea pe ganduri ore in sir, iar de multe ori pot parea lenesi.

In concluzie, daca te regasesti printre acesti oameni nu-ti face griji prea mari, esti extrem de inteligenta si nu te poti abtine!

 

4.08/5 (64)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *