Dieta anului 2021 -te asteptai?

Daca si tu vrei sa slabesti in mod inteligent, vrem sa-ti prezentam dieta anului 2021. Nu de alta, dar cu siguranta este unul dintre cele mai eficiente regimuri de slabire pe care le-ai intalnit.

Da, s-ar putea sa nu-ti placa la inceput ideea, dar apoi cu siguranta vei aprecia ce iti poate aduce. Cu alte cuvinte, dieta anului 2021 este foarte eficienta atat timp cat o decizi sa o urmezi.

Este vorba despre postul intermitent, o maniera super inteligenta de a slabi in mod sanatos si rapid. Tu stii ce presupune?

Dieta anului 2021 – iata cum se tine

In primul rand, vei avea intervale orare in care poti manca tot ce vrei tu. Da, in asta consta frumusetea acestui regim. Practic, iti vei alege un interval de 8 ore in care poti manca. De exemplu, de la ora 7 pana la ora 15. Pana atunci te poti bucura chiar si de un burger sau o pizza, daca vrei. Desigur ca nu iti recomandam ca acestea sa fie alegerile tale zilnice.

Dar poti face acest lucru daca iti doresti. Evident ca iti recomandam sa mananci sanatos, sa alegi mai des fructe si legume proaspete, salate, leguminoase si preparate la gratar.

Asadar, in intervalul orar ales de tine, sa zicem de la 12 la 20, poti manca tot ce poftesti si nu este necesar sa iti masori portiile. Incearca sa nu exagerezi totusi si NU manca nimic in afara acestui program, acesta este secretul dietei intermitente.

Ce beneficii are dieta postului intermitent?

Poti scadea tensiunea arteriala, numarul trigliceridelor si chiar colesterolul, in acest rastimp. Totodata, vei invata sa fii mai disciplinata si vei pierde din grasime, dar fara sa afectezi masa musculara.

Aceasta dieta este benefica si pentru cei care nu vor sa ia prima masa a zilei. Cu alte cuvinte, nu vor manca micul dejun, iar ultima masa va fi la ora 20, asa cum am dat exemplu si mai devreme.

Dieta anului 2021 – cat vei slabi?

Depinde foarte mult si de cat timp vei aloca pentru acest regim. De exemplu, daca il vei urma pret de o luna, cu siguranta vei slabi considerabil, in jur de 6-7 kilograme. Atunci cand nu mananci pentru 16 ore, poti sa fii sigura ca esti pe drumul cel bun in ceea ce priveste dieta si sanatatea.

Nu uita sa faci exercitii fizice, pentru ca sunt fundamentale unei stari de bine. Evident ca te vor ajuta sa slabesti mai repede si eficient, exact ce iti doresti. Prin post ne putem purifica de toxine, tocmai de aceea slabim mai repede decat am fi crezut.

Chiar si postul obisnuit, tinut cum trebuie poate face minuni. Mananca doar alimente vegetale pentru o luna si urmareste cum trupul tau se schimba de la o zi la alta!

Postul negru de o zi – esti gata sa te purifici?

Koda Mitsuo, un specialist in nutritie de origine japoneza, a ajuns la concluzia ca acest post negru de o zi poate fi o adevarata binecuvantare. Specialistul a remarcat ca organismul nostru se comporta foarte bine atunci cand nu primeste mancare pentru o perioada de timp. Asa ca o zi poate fi un inceput minunat pentru cei care vor sa incerce o purificare rapida si super eficienta…mai multe despre postul negru de o zi aici >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *