Dieta cu mere verzi – de ce sunt atat de eficiente?

Sigur ai mai auzit ca fructele sunt eficiente in curele de slabire, iar dieta cu mere verzi sta ca marturie in acest sens. Desigur ca trebuie sa faci mai mult decat sa mananci mere verzi, asa cum vei observa. Asa ca nu uita sa inveti sa fii mai disciplinata, orice ar fi.

Este evident ca atunci cand ai grija de silueta ta, totul merge mai bine. Avem senzatia ca trebuie sa mancam doar anumite alimente, iar de multe ori ne inselam asupra listei „ideale”. Adica nu stim exact ce trebuie sa mancam si ce nu. Iar de aici se produce o confuzie. De exemplu, multe persoane cred ca nu este bine sa mancam paste sau paine. Doar in contextul in care acestea sunt realizate din faina alba trebuie sa le eviti.

Dar, atunci cand sunt produse din faina integrala lucrurile stau cu totul altfel. Iar dieta cu mere verzi vine in completarea unei nutritii optime si sanatoase.

Si da, este necesar sa mananci fructe si cand te afli la dieta. Chiar daca contin zaharuri, acestea sunt eficiente in lupta cu kilogramele in plus. Pentru ca au in compozitie si fibre, vitamine si minerale. Asadar, haide sa invatam sa mancam corect si optim, pentru ca procesul de slabire sa urmeze in mod firesc.

Dieta cu mere verzi – ce trebuie sa stii?

Ca „un mar pe zi te scapa de doctorii” stii deja, dar poate nu te-ai gandit ca favorizeaza si digestia. Ei bine, fiind abundent in fibre si minerale, iti va asigura un tranzit intestinal perfect. Da, un simplu smoothie cu mar si banana de dimineata va face minuni. Asa ca nu te lasa pacalita de caloriile marului. Sau ale altor fructe. In afara de struguri si banane poti manca orice fruct de sezon sau exotic.

Apropo, stiai ca sucul de grapefruit este extrem de eficient in curele de slabire? Un pahar de suc de grapefruit poate face minuni, baut inainte de mese. De ce? Stimuleaza intens arderile naturale ale organismului ceea ce va duce la o pierdere a kilogramelor in plus.

Dieta rapida cu grapefruit – cum se tine?!

Ei bine, tinem sa precizam ca, daca nu ai un storcator de fructe pentru citrice, ar fi cazul sa-ti cumperi unul. Nu de alta, dar in aceste zile vei stoarce multe fructe. Desigur ca poti si cumpara cate un suc natural de grapefruit, dar daca ai ocazia prepara-l chiar tu. Stii sigur ca este 100% natural si proaspat. Si nu iti ia mai mult de 5 minute.

Iar aceste aspecte sunt foarte importante. Apropo, iti poti lua si un storcator manual de citrice pentru birou, asa ca o sa ai parte de suc natural in timp ce lucrezi…vezi dieta completa cu grapefruit aici >>>

Dar sa ne intoarcem la dieta cu mere verzi. Pentru ca merita sa afli cateva lucruri foarte interesante despre aceste fructe acrisoare.

Merele verzi abunda in polifenoli, cunoscuti pentru eficienta lor atunci cand vorbim despre procesul slabirii. Acestia actioneaza ca niste antioxidanti meniti sa sustina arderile cu rapiditate. Asa ca ai multe motive pentru a consuma aceste fructe.

Dieta cu mere verzi – te scapa de radicalii liberi

Esential in procesele de slabire, dar si pentru mentinerea sanatatii, in general. Abundente in nutrienti, merele verzi te vor cuceri si vor deveni fructele tale favorite. Incearca soiul „Granny Smith” si incepe prin a manca un mar inainte de mesele principale.

Poti consuma un mar verde si in smoothie. Asa ca micul dejun poate fi compus dintr-un smoothie facut dintr-o banana si un mar verde, cateva migdale si putina apa plata. Il vei adora si poti lua restul cu tine la birou, fiind o gustare minunata. Nu uita sa-l depozitezi la frigider apoi.

Merele verzi abunda in mangan, zinc, cupru si potasiu, reduc glicemia, scad colesterolul si contribuie la arderea grasimilor. Au si rolul de a preveni diabetul si de asemenea accelereaza procesele metabolice. Au vitamina K in compozitie, esentiala pentru o buna sanatate.

Meniu in dieta cu mere verzi

Mic dejun: smoothie cu mere verzi si banane/ o portie de cereale, un mar verde feliat si lapte vegetal/ o omleta cu salata de legume si un mar inainte de micul dejun

Pranz: vei manca un mar inainte cu 30 minute de masa; gratar de curcan alaturi de broccoli inabusit si fasole verde/ supa crema de legume, peste la gratar si orez brun cu legume

Cina: vei manca un mar la ora 16; salata bulgareasca/ salata de vinete cu rondele de ovaz/ humus si 2 felii de paine integrala, rosii/

Nu uita ca masa de seara sa aiba loc inante cu 4 ore de culcare, in acest fel digestia va fi incheiata cand tu vei termina de mancat. Desigur ca poti varia meniul, dar fii sigura ca mananci sanatos in aceste zile.
Fa sport, bea multa apa si bucura-te de proces, pentru ca vei slabi cu siguranta.

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *