Dieta cu lapte – slabeste 5 kilograme intr-o saptamana!

Da, este foarte posibil, avand in vedere ca dieta cu lapte este mult mai eficienta decat se credea initial. Asa ca incearca sa respecti cateva principii de baza si vei avea surprize super placute. Si rapide, sa nu uitam!

Un studiu publicat in Jurnalul American de Nutritie a aratat cateva informatii importante. Se pare ca cei care consuma lactate au, culmea (!), mai putina grasime decat restul! Laptele iti confera senzatia de satietate de care ai nevoie. Asa ca nu vei suferi de foame.

In dieta cu lapte poti slabi intre 3-5 kilograme per saptamana, in functie de metabolismul fiecaruia. Dar iti recomandam sa tii dieta 9 zile, pentru a fi sigura de rezultate.

Consumul regulat de lactate cu continut scazut de grasime te va ajuta enorm.

Dieta cu lapte – cum se tine?

Tine minte ca ai voie sa mananci lapte, iaurt, chefir, branza slaba, dar vei avea cateva reguli esentiale.

Primele 3 zile in dieta cu lapte

Vei consuma lactate cu continut de grasimi O%. Poti manca iaurt, sana, chefir, branza de vaca, cascaval, smantana, etc. Dar vei tine cont sa fie fara grasimi. Poti manca si 3 felii subtiti de paine integrala prajita pe zi. Este important sa mananci si fibre totusi. Nu ai voie deloc zahar, fructe sau alte gustari.

Urmatoarele 3 zile in dieta cu lapte

Vei avea voie si legume fierte, salate de cruditati. Nu trebuie sa privam organismul de vitamine si minerale. Vei avea voie sa mananci: conopida, dovlecei, ciuperci, orez, dar si fructe! In special cele cu antioxidanti. afine, mure, mere, pepene, fructe de padure. Nu uita si de lactate, pe langa acestea.

Ultimele 3 zile in dieta cu lapte

Cam la fel ca primele 3 zile. Adica, vei consuma lactate cu continut de grasimi O%. Poti manca iaurt, sana, chefir, branza de vaca, cascaval, smantana, etc. Dar vei tine cont sa fie fara grasimi. Nu uita de cele 3 felii subtiti de paine integrala prajita pe zi. Fibrele ajuta enorm organismul.

ATENTIE! Nu vei avea voie sa mananci dupa ora 19. Poti doar sa bei apa sau ceaiuri sau limonade fara zahar. Bea apa din abundenta, cel putin 2 litri pe zi. Uita de alcool si dulciuri sau alte „gustari” de-a lungul acestor zile.

NU ai voie:

  • paste
  • grasimi saturate
  • sucuri

Asa ca va fi necesar sa ai rabdare, pret de 9 zile, cel putin. Pentru a avea parte de cele mai bune rezultate. Nu uita, este bine sa faci pauza dupa cele 9 zile. Este important ca organismul sa-si revina, asa ca ai grija de sanatatea ta, orice ar fi.

Lactatele in cura de slabire

Vom incepe cu vesti bune, lactatele pot ajuta si sustine procesul de slabire, iar acest lucru este demonstrat chiar de stiinta, in caz ca nu stiai.

Cercetatorii au observat ca cei care tineau cure de slabire si consumau lactate au reusit sa slabeasca mai usor. In special in zona abdominala, iar dupa cum stii in aceasta zona se slabeste mai greu.

Apropo, stiai ca grasimea abdominala arata o predispozitie catre diabet de tip 2 sau boli cardiovasculare…citeste continuarea despre lactate aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *