Medicina orientala. Secrete si sfaturi pentru o viata mai lunga

Daca si tu ai auzit despre medicina orientala si fantasticele sale secrete, atunci este cazul sa vorbim mai pe larg. Doar in acest fel vei putea descoperi mai multe despre cum ai putea sa ai o viata mai lunga si mai sanatoasa. Despre ce vorbim? Este simplu, cu cat ai mai mare grija de tine si respecti cateva principii de baza, cu atat viata ta va fi mai longeviva. Si de ce nu, mai frumoasa!

Medicina orientala ne invata nenumarate secrete minunate, care ne pot ajuta in foarte multe situatii. Daca vrei o viata mai lunga, un corp mai sanatos si o bunastare generala, atunci citeste mai departe.

Vei afla secretele asiaticilor si de ce acestia au o speranta de viata mai mare. Care este fenomenul? De ce acestia beneficiaza de vieti mai implinite si minti mai calme? Vei descoperi imediat.

Medicina orientala – lucruri esentiale de stiut!

Daca medicina occidentala se bazeaza pe medicamente, tratand cauza nu efectul, medicina orientala ne invata exact invers. Asiaticii privesc omul ca pe un tot unitar. In sensul ca acesta isi creaza, de cele mai multe ori, bolile. Noi suntem cauza, asa ca putem trata efectele doar schimbandu-ne modul de viata. Suntem suma alegerilor noastre, iar de multe ori alegem ceea ce nu ni se potriveste sau nu ne place.

Desigur ca nu va simplu sa elimini cauzele suferintelor fizice sau psihice, efectele imbatranirii, etc. Dar este important sa incerci sa creezi o viata mai frumoasa si mai armonioasa. Sub toate aspectele.

Un mod corect de viata inseamna o nutritie sanatoasa, activitate fizica constanta, o stare mentala mai buna. Adica eliberarea de stres si bucuria de a trai in tihna. Suna greu, nu-i asa? In special in lumea moderna in care traim. Dar nu imposibil…

Medicina orientala ne indruma si ne arata cateva principii de viata pe care nu ar trebui sa le ignoram. Imparatul Qianlong, al patrulea imparat Qing care a guvernat peste China avea idei sanatoase despre viata. Drept urmare, a lasat un tratat util despre lonvegitate si sanatate.

Medicina orientala – principii ideale de viata

Antreneaza-ti picioarele cat mai des, mergi pe jos si bucura-te de miscare. Maseaza talpile mereu, pentru a te bucura de o stare de relaxare, la ceas de seara.

Nu vorbi in timp ce mananci, fii prezent si concentreaza-te asupra activitatii pe care o realizezi. Dormi cel putin 8 ore pe noapte, un somn sanatos si longeviv este esential.

„Inima – trebuie sa fie calma, iar sufletul – fericit”, mai spunea imparatul asiatic. Adica, lasa grijile si ura si bucura-te de tot ceea ce te inconjoara.

Trezeste-te devreme si culca-te la fel de devreme. Este important sa urmarim ciclurile naturii, atunci cand vine vorba despre sanatate.

Nu manca mai mult decat ai nevoie, lacomia iti va face rau in cele din urma.

Este important ca circulatia sangelui sa fie fluida, adica fara maini si picioare reci! Picioarele trebuie sa fie mereu calde, pentru a nu trimite un flux prea mare de energie spre creier. Ai putea incepe sa suferi din pricina tensiunii arteriale…

Nu bagati in seama, mai mult decat este cazul, toate problemele zilei. In medicina orientala stresul, supararile si grijile nu au ce cauta. Incearca sa pastrezi o stare de serenitate, care ti se va potrivi de minune!

In loc sa stai prea mult pe ganduri, actioneaza mai des, atunci cand simti si stii ca este necesar.

Vorbeste mai putin si alege cu grija cuvintele. Acorda atentie vorbelor, fie ca este vorba despre ce vorbesti tu sau ceilalti.

Medicina orientala – nu lasa disperarea sa te cuprinda!

Lasa frica la o parte si pastreaza-ti calmul, orice ar fi. Vei vedea ca multe lucruri bune se vor petrece, in acest fel.

Fii empatica, arata compasiune si zambeste mai des. O inima plina de iubire si fericire nu se compara cu nimic. Viata ta va deveni mai frumoasa, in acest fel.

Cultiva-ti mintea, nu renunta niciodata la autoeducare. Citeste, afla lucruri noi, ocupa-te de partea spirituala a vietii. Doar in acest mod vei afla mai multe despre calatoria ta in aceasta lume a contrastelor…

Ce sa mananci ca sa arati mai tanara cu 20 de ani

Sigur ai dori sa stii ce sa mananci ca sa arati mai tanara cu 20 de ani, iar dupa ce vei citi povestea de mai jos vei ramane cu adevarat uimita.

Astazi o avem protagonista pe frumoasa Anjula Devi, o frumoasa indianca in varsta de 51 de ani (!!!) care a facut furori in intreaga lume. Este de prisos sa mai spunem de ce. Femeia a reusit sa arata cu cel putin 20 de ani mai tanara, sfiindand, practic, legile firii. Toata lumea o admira si doreste sa stie care este secretul sau…>> citeste povestea Anjulei aici >>>

4.78/5 (9)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *