Ce sa mananci ca sa arati mai tanara cu 20 de ani

Sigur ai dori sa stii ce sa mananci ca sa arati mai tanara cu 20 de ani, iar dupa ce vei citi povestea de mai jos vei ramane cu adevarat uimita.

Astazi o avem protagonista pe frumoasa Anjula Devi, o frumoasa indianca in varsta de 51 de ani (!!!) care a facut furori in intreaga lume. Este de prisos sa mai spunem de ce. Femeia a reusit sa arata cu cel putin 20 de ani mai tanara, sfiindand, practic, legile firii. Toata lumea o admira si doreste sa stie care este secretul sau.

Asa cum probabil te asteptai, Anjula are un regim de viata sanatos, avand mare grija la ceea ce mananca. Asa ca da, cine mananca sanatos poate arata ca ea.

Ce sa mananci ca sa arati mai tanara? Iata ce ne dezvaluie Anjula Devi

Anjula a declarat publicatiilor britanice ca secretul ei sta in bucataria traditionala indiana. Asa ca marea taina a tineretii femeii este o dieta sanatoasa, plina de condimente si retete ayurvedice.

Asa cum era de asteptat, indianca consuma preponderent legume, evitand cu orice pret conservantii si chimicalele. Femeia incearca sa manance cat mai pur, iar condimentele sunt arma ei secreta. Consuma deseori: turmeric, coriandru, chimen, ardei si scortisoara.

Conform Ayurvedei (medicina traditionala indiana) nimeni nu are nevoie de medicamente. Iar procesul imbatranirii poate fi intarziat cu succes, daca se respecta anumite reguli stricte. Anjula atrage atentia asupra mirodeniilor folosite de concetatenii ei. Acestea ajuta la o buna functionare a organismului, ajundu-l sa se adapteze conditiilor exterioare.

In India este extrem de cald, asa ca oamenii folosesc mereu in mancare condimentele, datorita antioxidantilor continuti de acestea. Protejeaza impotriva poluarii si a radicalilor liberi.

Ce sa mananci ca sa arati mai tanara? Nu uita sa strecori cat mai des in alimentatie si preparate condimentele pe care le mentioneaza Anjula. Acestea imbunatatesc speranta de viata si te feresc de boli autoimune, precum cancerul. Indianca a inceput sa gateasca inca de la 10 ani, alaturi de tatal sau. Acum, are o scoala de bucatarie indiana si o afacere de succes chiar in Marea Britanie.

ce sa mananci ca sa arati mai tanara

Si-a dezvoltat un stil propriu, iar oamenii adora mancarea orientala, tocmai de aceea afacerea de catering pe care a lansat-o este pe val.

Ce sa mananci ca sa arati mai tanara? Iata mirodeniile preferate ale Anjulei:

– chimionul. Te va ajuta sa fii mai frumoasa ca oricand, avand multe alte efecte. Te vindeca de problemele digestive, stimuleaza sistemul imunitar, etc.

– coriandrul. Efect anti-bacterian, bogat in fier. Ajuta in cazul alergiilor de tot felul, eficace in eliminarea viermilor intestinali

– semintele de mustar. Foarte utile acelor femei aflate la menopauza, incetinesc procesul de imbatranire

– scortisoara. Regleaza glicemia si colesterolul si face parte din lista „ce sa mananci ca sa arati mai tanara”

turmericul (curcuma). Nenumarate proprietati, inclusiv de vindecarea durerilor de stomac sau cele cauzate de artrita. Ajuta in procesele anti-imbatranire si lupta impotriva cancerului

Ce sa mananci ca sa arati mai tanara cu 20 de ani?

In principiu, cumpara-ti o carte de bucate cu preparate indiene si incearca sa introduci condimentele mentionate in mancaruri. Nu-ti va parea rau. Acestea sunt si foarte gustoase si vei ramane impresionata de savoarea lor.

Urmareste sa iti prepari cat mai des smoothie-uri care sa contina aceste condimente, sigur iti vor placea. Mentine-te tanara si frumoasa cu ajutorul unei diete pe masura.

 

 

 

4.96/5 (24)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *