Detox de 3 zile. Consuma aceste smoothie-uri

Un detox de 3 zile este cea mai buna alegere atunci cand vrei sa pierzi cateva kilograme. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te infometezi si sa nu mananci nimic in ziua respectiva. De fapt, pentru aceasta detoxifiere iti vom propune ceva inovator: 3 retete de smoothie-uri super gustoase si eficiente.

Stim ca probabil esti deja familiarizata cu aceste bauturi naturale, super eficiente si usor de preparat. Dar pentru aceste 3 zile de detox iti vom propune 3 retete speciale, care vor cuprinde ingrediente esentiale pentru ca tu sa elimini toxinele.

Asa ca, daca vrei ca in urmatoarele zile sa tii un regim de eliminare a reziduurilor ai face bine sa mergi la supermarket, pentru a cumpara cele necesare. Nu iti face griji, nu vorbim despre alimente imposibil de gasit, dar este bine sa faci aprovizionarea din timp.

Detoxifiere de 3 zile – ce smoothie sa alegi?

Iti vom propune o reteta delicioasa, in prima faza. Practic, in prima zi vei consuma 3 smoothie-uri din aceste ingrediente. Evident ca vei manca, dar iti recomandam preparate lejere si de natura vegetala. Supe creme de legume, salate de cruditati, legume fierte si condimentate, etc. Cu siguranta ai inteles ideea.

Smoothie cu ananas

Ai nevoie de:

  • 2 felii de ananas
  • 1/2 de banana
  • 1/2 mango
  • seminte de in

Mod de preparare

Vei taia in bucati mici fructele si le vei pune in blender, pune si 1/2 lingurita de seminte de in. Adauga jumatate de pahar de apa plata si amesteca totul pana obtii o bautura omogena. Vei obtine in jur de o cana de smoothie, asa ca fie repeti procesul de 3 ori fie triplezi cantitatile si pui restul la rece, intr-un recipient din sticla, pentru a-l servi mai incolo. Bea aceste smoothie-uri pentru detoxifiere inainte de masa, de preferat.

Detoxifiere de 3 zile – kiwi, avocado, capsune

Smoothie cu kiwi si avocado

Ai nevoie de:

  • un kiwi
  • 1/2 avocado
  • un castravete mic

Mod de preparare

La fel ca si la reteta anterioara, vei adauga jumatate de pahar de apa. Pune totul in blender si tripleaza cantitatile, daca vrei sa pregatesti smoothie pentru intreaga zi. Aceasta bautura o vei consuma in cea de-a doua zi a detoxifierii.

Smoothie cu capsune si seminte de chia

Ai nevoie de:

  • 4 capsune
  • 1/2 banana
  • o lingurita seminte de chia

Mod de preparare

La fel ca si la reteta anterioara, vei adauga jumatate de pahar de apa. Pune totul in blender si tripleaza cantitatile, daca vrei sa pregatesti smoothie pentru intreaga zi. Aceasta bautura o vei consuma in cea de-a treia zi a detoxifierii.

ATENTIE!

Pentru ca vei consuma cate 3 smoothie-uri pe zi, iti recomandam sa mananci mai putina mancare, chiar daca este sanatoasa si nutritiva. Aceste retete sunt super hranitoare si eficiente, asa ca nu iti va fi foame pe parcursul zilei.

Bea apa din belsug, fa miscare si nu uita sa te bucuri de procesul de a manca sanatos!

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *