Cum slabim cu smoothie-uri? Plus o reteta surpriza

Daca si tu vrei sa stii cum slabim cu smoothie-uri, citeste mai departe pentru ca iti vom dezvalui cateva secrete esentiale. In primul rand, nu este deloc o idee buna sa te infometezi si sa consumi doar smoothie sau sucuri.

Desi este o idee excelenta sa faci o cura de 2 zile cu astfel de bauturi super sanatoase si naturale, nu este nici pe departe bine sa exagerezi. Asa ca astazi ne-am propus sa detaliem cum slabim cu smoothie-uri, fara sa ne afectam starea de sanatate.

Nu uita ca o dieta necorespunzatoare, care nu iti asigura necesarul de nutrienti, vitamine si minerale nu va face altceva decat sa-ti afecteze starea de sanatate. Si desigur ca NU vei slabi prea mult, asa cum era de asteptat.

Cum slabim cu smoothie-uri? Cele mai simple metode sunt cele intelepte

Adica vei slabi daca vei consuma smoothie-uri de dimineata. Dar nu de orice fel. Te incurajam sa adaugi in smoothie-urile tale matinale nuci/ unt de arahide/ fructe de padure/ banane/ miere sau lapte de cocos. Desigur, nu in aceasta combinatie!

Ideea de baza ramane sa ai parte de un mic dejun sanatos, iar daca nu poti manca la prima ora, aceasta bautura poate fi o varianta excelenta.

Retete de smoothie cu avocado – ce trebuie sa stii

Iata cum se prepara unul dintre cele mai minunate smoothie-uri de acest gen. Il vei putea consuma inca de la prima ora si va fi un mic dejun pe cinste. Iata despre ce vorbim:

Smoothie cu avocado, spanac si afine

Ingrediente:

un avocado (curatat si feliat)

o mana de varza kale

1/2 cana de afine

1/2 cana de ananas (taiat felii)

o mana de frunze de spanac…vezi reteta completa aici >>>

Cum slabim cu smoothie-uri? Dieta de 7 zile

Incearca sa bei timp de o saptamana 2 smoothie-uri pe zi, de preferat inainte de masa (sau in loc de micul dejun). Scoate mancarea procesata, fast-food-ul, sucurile carbogazoase, etc.

Mananca ultima masa la ora 19 si fa miscare in fiecare zi. Punem pariu ca in aceasta saptamana vei slabi 3-4 kilograme? Incearca si ai sa vezi.

Smoothie super gustos si hranitor:

– o cana de lapte de cocos

– o mana de capsune

– 1/2 banana

– 1/2 lingurita sirop de artar

– 5 migdale

Pune toate ingredientele in blender si amesteca-le pana obtii o bautura omogena, iti va placea mai mult ca sigur.

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *