Echilibrul intre joaca si invatat. Tu l-ai descoperit?

Descopera echilibrul perfect intre joaca si invatat. Invatati impreuna sa desenati, sa scrieti si sa cititi, poate fi mai simplu ca oricand. De ce? Pentru ca iti punem la dispozitie 2 lucrati excelente, care te pot ajuta in astfel de situatii.

De acum incolo va fi mai simplu ca oricand sa intelegi nevoile copilului tau, mai ales ca vei avea acces la cele mai interesante activitati.

Lucrarea „Joaca-te inteligent cu copilul tau” cuprinde 208 pagini de Fise distractive si educationale din cele mai variate domenii.
Veti regasi aici:

Fise educationale de desenat;
Fise de invatat numerele;
Fise logice si distractive, detalii aici >>>
Fise pentru recunoscut litere.

Echilibrul intre joaca si invatat – este momentul sa descopere disciplina

Atentie: Fisele Educationale sunt grupate pe niveluri de varsta si praguri de cunoastere, pentru a putea hotari chiar dvs. ce vreti sa folositi atunci cand va „jucati” cu copilul.

Folositi aceste planse pentru linistea copilului dvs. dar, mai ales, pentru linistea sufleteasca a noastra, a parintilor. Functioneaza extrem de simplu.

Traim intr-o lume in care cei mici pot fi nesiguri, avand in vedere schimbarile care se petrec in jurul nostru. Asa ca noi, ca parinti, ar trebui sa facem tot posibilul pentru a-i indruma intr-un mod corespunzator.

Echilibrul intre joaca si invatat – ce trebuie sa stii despre clasa pregatitoare?

Intrarea in clasa pregatitoare, presupune un antrenament special care:
sa previna eventualele socuri emotionale;
sa ofere copilului confort si placere;
sa il ajute sa invete bucurandu-se de noi experiente.
In acest scop, va propunem cel mai nou instrument pentru antrenamentul copiilor care intra acum in clasa pregatitoare: „Teste distractive pentru clasa pregatitoare – Comunicare in limba romana si Matematica si explorarea mediului”.

Lucrarea constituie un suport solid pentru insusirea, fixarea si aprofundarea notiunilor primite la clasa, la disciplinele Comunicare in limba romana si Matematica si explorarea mediului, comanda ACUM pachetul la un pret excelent >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *