Obiceiuri de seara pentru slabit

Astazi iti prezentam cateva obiceiuri de seara pentru slabit care chiar functioneaza, in special daca vrei sa fii mai disciplinata. Ce ar fi, ca de acum incolo, sa iti impui cateva reguli, la indemana oricui, pentru a reusi in procesul de slabire?

De exemplu, ar fi cazul sa intelegi ca printre acele obiceiuri de seara pentru slabit se numara si un somn bun. Stim, aparent nu au o legatura unul cu celalalt. Dar, de fapt, sunt interconectate, iar femeile care au parte de un somn odihnitor tind sa arda mai multe calorii decat restul.

Asadar, invata sa mananci mai devreme, afla care sunt gustarile permise chiar si la ceas de seara si bucura-te de odihna. Evident ca hidratarea si sportul raman litere de lege si in aceasta situatie.

Obiceiuri de seara pentru slabit – gustari permise, chiar si dupa ora 19!

Evident ca sunt situatii cand cina nu este suficient de satioasa, asa ca ti se face atat de foame incat iti este greu si sa adormi. In acest caz, ar fi bine sa servesti o gustare saraca in calorii, cum ar fi un ceai alaturi de 2 rondele de orez, cateva afine sau o cana de lapte vegetal.

Cele mai bune gustari pentru slabit – ce sa alegi?

  1. Vom incepe cu o gustare clasica, in special in randul celor care fac sport. O jumatate de banana si o lingurita de unt de arahide (cel natural, fara zahar sau sare, de preferat). Desigur ca poti sa le mananci ca atare sau le poti transforma intr-un smoothie delicios, daca adaugi si un pahar cu apa.

Consuma acest amestec sanatos, care contine atat fibre cat si proteine vegetale. Este alegerea perfecta inainte de a face un antrenament sportiv. Vei avea energie, asa ca te va ajuta sa nu resimti atat de puternic efortul fizic.

  1. Mere si fistic. Stim ca suna ciudat, dar un mar si cateva boabe de fistic te pot tine departe de foame, in special daca le vei consuma inainte cu 1 ora si jumatate de cina…gustari pentru slabit aici >>>

Obiceiuri de seara pentru slabit – dormi suficient

Pentru a avea un somn mai bun, nu uita sa:

– te duci la culcare la aceeasi ora, pe cat posibil

– faci o baie fierbinte inainte de culcare

– aerisesti dormitorul, aerul curat sustine un somn mai linistit

– nu tii in camera in camera dormi dispozitive electronice

– faci sport si miscare in fiecare zi

– eviti alcoolul si cofeina la ceas de seara

Studiile arata ca femeile care dorm cel putin 7 ore pe noapte si se duc la aceeasi ora la culcare ard mai usor grasimile, in comparatie cu restul. Cu alte cuvinte, poti slabi mai usor in aceste circumstante, asa ca tine cont de somn atunci cand iei in calcul procesul de slabire.

Nu uita sa faci cateva exercitii usoare seara, cum ar fi cele din yoga sau pilates, acestea te vor ajuta sa sustii din plin dieta de slabire. De asemenea, bea ceaiuri, evita mancatul seara la ore tardive si…ai incredere in tine. In acest fel vei gasi solutia ideala pentru tine si vei da jos acele kilograme in plus, succes!

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *