Limonada cu turmeric – slabeste inteligent!

Vara se apropie cu pasi repezi, asa ca bauturile racoritoare vor fi la mare cautare, tocmai de aceea astazi vorbim despre limonada cu turmeric. O maniera fantastica de a te racori, aceasta bautura te va uimi cu savoarea sa, in special daca este realizata corect.

Despre turmeric si beneficiile sale magice am mai vorbit. Un lucru este sigur: este indicat sa-l incluzi cat mai des in viata ta! Nu de alta, dar doar asa vei reusi sa ai un trup mai puternic si o imunitate de fier.

Limonada cu turmeric este minunata pentru sanatate, in special ca acest condiment pare ca poate sa le vindece pe toate. Fie ca vorbim despre cancer, probleme digestive, raceli si chiar slabit, turmericul te poate ajuta. Desigur, este indicat sa cumperi doar turmeric organic, de la magazinele naturiste. In acest fel poti fi sigura ca alegerea ta este una inteleapta.

Daca ai vrea sa slabesti, iti recomandam si dieta cu limonada. Iata ce presupune:

Si acum, sa trecem la lucruri mai serioase. In primul rand, vrem sa iti prezentam reteta minune, pentru a sti ce ingrediente sunt necesare si cum trebuie sa procedezi.

Reteta pentru limonada

Ingrediente:

– 2 linguri de suc de lamaie
– 2 linguri de sirop de artar ecologic sau miere de calitate
– un praf de piper rosu cayenne…citeste continuarea dietei aici >>>

Limonada cu turmeric – beneficii si iar beneficii

Turmericul are capacitatea de a te feri de radicalii liberi, are proprietati anti-inflamatorii, ficatul va fi detoxifiat, sangele purificat. Lamaia are la randul sau proprietati remarcabile. Actioneaza ca un agent de curatare a sangelui, protejeaza impotriva inflamatiilor din corp si imbunatateste sistemul imunitar.

Cu siguranta ti-am captat atentia, asa ca este momentul sa afli cum se prepara aceasta limonada cu turmeric.

Ingrediente:

  • 4 cani de apa plata
  • 2 linguri de turmeric pudra
  • sucul de la o lamaie
  • sirop de stevie sau artar

Mod de preparare

Pune toate ingredientele intr-un borcan si amesteca-le bine. Optional poti pune si putina menta si gheata din plin, in special cand este cald afara.

Vei fi incantata sa afli ca cercetarile de la Tufts University, din SUA au scos la iveala un adevar: turmericul are puterea de a incetini luarea in greutate si previne depunerea tesutului adipos.

Asa ca, daca si tu vrei sa dai jos cateva kilograme in aceasta primavara, nu mai sta pe ganduri si incepe de pe acum!

4.2/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *