Dieta cu limonada: eficienta si rapida

Daca si tu vrei sa slabesti si sa te simti mai in forma ca oricand incearca dieta cu limonada, cel mai bun regim de slabire pe timp de vara. Si daca stai sa te gandesti este chiar o veste buna ca exista o astfel de dieta, unde vei putea consuma dupa bunul plac una dintre bauturile preferate ale femeilor. In special cand e cald afara.

Practic, este vorba despre o dieta care presupune si detoxifierea organismului, asa ca beneficiile sunt nenumarate. Desigur, va fi nevoie de un sacrificiu din partea ta, avand in vedere ca dieta cu limonada nu este tocmai cea mai usoara din lume. Presupune anumite restrictii serioase, asa ca te vrem ambitioasa si disciplinata!

Dar nu te speria, cu siguranta vei reusi sa o pui in aplicare, iar succesul va fi de partea ta.

Dieta cu limonada – iata ce presupune

Si acum, sa trecem la lucruri mai serioase. In primul rand, vrem sa iti prezentam reteta minune, pentru a sti ce ingrediente sunt necesare si cum trebuie sa procedezi.

Reteta pentru limonada

Ingrediente:

– 2 linguri de suc de lamaie
– 2 linguri de sirop de artar ecologic sau miere de calitate
– un praf de piper rosu cayenne
– o cana mare de apa plata

Desigur, puteti pregati o carafa mai mare cu limonada, iar in acest caz va fi nevoie sa mariti cantitatile. In dieta cu limonada va fi nevoie sa consumi cel putin 6 pahare de limonada pe zi si maxim 12. Stim, nu este chiar simplu, dar avand in vedere ca pe parcursul a 10 zile va fi tot ce vei servi, este de la sine inteles sa bei din abundenta.

Nu te speria, vor exista si 3 zile de acomodare cu dieta, in care vei renunta treptat la mancarea solida.

Dar sa revenim la bauturi. Pe parcusul dietei vei mai consuma apa plata cu sare de mare neiodata si ceai de menta. Puteti pune si putin ghimbir in ceai, alt ingredient minune cand vine vorba de arderea grasimilor si digestie.

Pentru a pregati solutia de sare de mare neiodata nu este nevoie de mare efort. Pur si simplu vei pune 2 lingurite de sare la o cana mare de apa. Aceasta va actiona ca un laxativ si te va ajuta sa elimini toxinele, asa ca ai grija cand o bei.

Ceaiul de menta poate fi baut, in schimb, pe parcursul intregii zile. Va avea si un efect calmant, in sensul ca este posibil sa te doara stomacul, de la citrice. Nu te speria, este ceva normal in dieta cu limonada. Desigur, daca simti ca durerile se intetesc si sunt neobisnuit de inconfortabile renunta la regim si vorbeste cu un medic.

Dieta cu limonada – 3 zile de pregatire inainte de a incepe

 

Practic, vei trece usor la o hrana lichida. In prima zi inainte de dieta de 10 zile cu limonada, vei consuma doar supe creme de legume. In cea de-a doua zi – sucuri naturale de fructe si legume, iar in a treia zi doar salate de cruditati. Dupa cum vezi, vei fi 100% raw vegana in acele zile, pentru a incepe procesul de detoxifiere. Crede-ne pe cuvant, efectele vor fi foarte bune. Vei slabi in jur de 10-12 sau chiar 15 kilograme pe parcursul acestei perioade!

Avand in vedere ca in acele 10 zile vei consuma doar limonada, nu va fi chiar simplu. Tocmai de aceea vrem sa te sfatuim sa mananci ceva, daca simti ca nu rezisti. De exemplu, o mana de nuci nesarate si neprajite sau cateva fructe ( nu citrice) ar fi binevenite. O salata de cruditati, de asemenea ar putea fi o idee buna. Oricum se vor vedea efectele, avand in vedere ca organismul tau va trece printr-un proces amplu de curatire.

Dieta cu limonada – pareri pro si contra

Fiind un regim sever, iti poti imagina ca exista si multe pareri nefavorabile, asa ca nu este musai sa urmezi aceasta dieta. Te poti sfatui si cu un nutritionist, daca simti ca ai nevoie de o parere avizata. Desigur ca regimul este unul mai putin permisiv, asa ca gandeste-te bine daca ti se potriveste sau nu.

Dupa cele 10 zile, nu vei trece direct la hrana solida. Vei consuma intai supe, sucuri naturale, apoi fructe si legume, pentru 2-3 zile. Apoi vei reveni incet la o dieta normala. Nu uita sa bei si apa in aceasta perioada si sa faci miscare. Succes!

 

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *