Cum sa-ti usuci corect parul. Stiai aceste secrete?

Cum sa-ti usuci corect parul este o intrebare la care multe femei cauta raspuns. Este normal sa fie asa, in special ca sa ai grija de parul tau nu este cel mai simplu lucru.

Asa ca astazi vrem sa va ajutam sa intelegeti mai bine acest aspect atat de important. Parul este o adevarata carte de vizita, asa ca este important sa te prezinti cum se cuvine. Intretinerea parului este unul dintre aspectele carora ar trebui sa le acorzi o atentie sporita. Asa ca sigur ar trebui sa stii cum sa-ti usuci corect parul.

Dupa cum stii, de multe ori uscarea parului se sfarseste intr-un mod nefavorabil. Adica parul devine casant, lipsit de viata si de stralucire. Ce este de facut?

Cum sa-ti usuci corect parul – mai simplu decat credeai

In primul rand, sa achizitionezi uscatoarele de par profesionale, asa cum sunt cele folosite in saloane, nu este cea mai buna idee. Acelea pot arde parul si cu siguranta il vor deteriora in timp.

Asa ca nu tanji dupa acel look perfect, ca acela cand iesi din salon. Este bine sa mergi la coafor atunci cand ai un eveniment special. Sau cand pur si simplu vrei sa te rasfeti. Dar pe termen lung acele produse nu fac altceva decat sa-ti deterioreze parul. Firul de par va fi slabit si casant, asa ca se va rupe repede. Evident ca nici aspectul nu va fi cel pe care il doresti…Asa ca lasa la o parte produsele profesionale si intoarce-te la cele naturale.

De exemplu, uleiul de argan. Asa ca mastile cu ulei de argan si ricin ar trebui sa devina litera de lege. Da, chiar functioneaza, asa ca ar trebui sa le incerci. Reprezinta cea mai buna solutie pentru parul tau, iar faptul ca este naturala este si mai bine. Iar asta nu este tot, acest ulei foloseste la mai multe lucruri. 

Foloseste ulei de argan. Un aliat de nadejde in lupta cu ridurile, fiind extras din anumiti copaci care cresc doar in Maroc. Reduce cu succes ridurile de expresie, petele, etc. Bogat in vitaminele E si A, il poti folosi chiar inainte de a merge la culcare. Ca sa nu mai spunem ca uleiul de argan este exact ca o crema! Are aceleasi proprietati minunate de hidratare, doar ca este sub forma de ulei…totul despre tratamentele antirid aici >>>

Uleiul de argan, adica cateva picaturi pe care le vei aplica de-a lungul parului si putin la radacini, te vor ajuta sa ai parul matasos pe care il doresti. Lasa masca cu ulei de argan si cateva picaturi de ulei de ricin sa actioneze pret de 30 de minute.

Usuca apoi parul pe o treapta inferioara si ai putina rabdare. Rezultatul va fi unul foarte bun, crede-ne pe cuvant.

Cum sa-ti usuci corect parul – nu merge la culcare cu parul ud

Alta greseala pe care o fac multe femei. Daca te vei culca cu parul umed sau chiar ud, nu se vor petrece prea multe lucruri bune. Adica acesta va fi incurcat de dimineata, iar descurcarea lui s-ar putea sa-l afecteze mai mult decat ai fi crezut. Asa ca fa lucrurile cum trebuie de la inceput.

Folosirea unei perii rotative este alta idee foarte buna. Poti sa o folosesti pe o treapta inferioara, pentru a avea grija de podoaba ta capilara. Asa ca il vei usca si coafa in acelasi timp. Asa ca in 30 de minute vei arata perfect, gata de plecare. Cu siguranta ar trebui sa investesti intr-o perie profesionala calitativa, care te va ajuta in orice situatie si parul nu va fi afectat, ca in alte situatii.

Daca vrei sa ai volum in mod natural, cea mai buna idee este sa dormi cu parul impletit. Asa ca vei impleti o coada lejera, inainte de culcare. Dimineata il vei despleti si vei folosi putina spuma de par, pentru a-l coafa. Vei avea parte de cateva bucle lejere si minunate. Iar fixativul sau sprayul de fixare te va ajuta sa ai o coafura reusita intreaga zi.

Uita de prosop. Adica NU iti sterge parul cu prosopul, pentru a scapa rapid de apa. Mai bine lasa ca acest proces sa se produca in mod natural. Altfel nu vei face decat sa subtiezi firul de par. Ai putina rabdare, doar tapoteaza parul cu ajutorul prosopului. Poti aplica si un ulei special de coafare cat parul este ud, pentru rezultate mai bune.

Daca ai parul ondulat, nu uita sa folosesti un produs dedicat, imediat sau in timpul uscarii. Parul se va aranja mult mai bine, iar tu nu te vei mai confrunta cu parul rebel. Nu este chiar asa greu sa ai grija de parul tau, dupa cum vezi.

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *