5 Creme de Maini Ideale Pentru Ingrijirea Zilnica

Stiai ca pielea mainilor are nevoie de mai multa ingrijire deoarece mainile sunt printre cele mai folosite parti ale corpului? Nu ne dam seama, dar acestea sunt expuse deseori la factori ce deterioreaza pielea si le confera un aspect imbatranit. Pielea mainilor este subtire si delicata si tinde sa isi piarda umezeala foarte usor. De aceea iti recomandam sa le acorzi aceeasi atentie la fel cum o faci cu pielea fetei sau a decolteului.

Cea mai rapida metoda de a mentine sanatatea pielii mainilor este de a folosi o crema de maini zilnic, chiar dupa fiecare spalare. Poti opta pentru o mini crema pe care sa o porti mereu in geanta si pentru cateva creme pe care sa le tii la birou si pe noptiera de acasa.

In continuare iti vom prezenta 5 creme de maini care iti vor asigura o piele hidratata si catifelata.

  1. BIODERMA Atoderm Crema reparatoare pentru maini si unghii Aceasta crema ajuta la refacerea filmului hidrolipidic si protejeaza pielea pentru o perioada lunga de timp. In plus, mentine si sanatatea unghiilor. Se absoarbe rapid in piele si nu o lasa lipicioasa. Crema de maini Bioderma are o formula hipoalergenica si nu contine parabeni.
  2. ZIAJA Crema de maini cu lapte de capra
    Crema de maini contine un ingredient puternic – proteine din lapte de capra – alaturi de lipide vegetale, carbohidrati, calciu, vitaminele A si E. Acest cocktail de ingrediente imbunatateste structura pielii, netezeste ridurile si creste elasticitatea pielii. De asemenea, ofera protectie impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi si intarzie imbatranirea.
  3. FARMEC Crema de maini lejera
    Datorita formulei usoare si delicate, crema se absoarbe rapid si asigura hidratare pentru o lunga perioada de timp. Fiind o crema non grasa, poate fi folosita oriunde: acasa, in parc, la birou sau in masina. Este alegerea perfecta pentru o aplicare de mai multe ori pe zi.
  4. LA ROCHE-POSAY Lipikar Xerand Crema reparatoare pentru maini
    Daca mainile tale au o piele uscata sau foarte uscata, aceasta crema hranitoare relipidanta este ceea de ce ai nevoie. Dupa cateva folosiri, bariera cutanata se va restabili, iar pielea va ramane protejata de efecte agresiunilor zilnice: temperaturi scazute, detergenti chimici. Inca o parte buna: crema este rezistenta la apa, ceea ce inseamna ca mainile tale vor fi protejate chiar si atunci cand le speli foarte des.
  5. LA ROCHE-POSAY Cicaplast Crema reparatoare pentru maini
    Aceasta crema este potrivita pentru o piele sensibila sau predispusa la atopie. Datorita ingredientelor Niacinamida 4% si Glicerina 30%, crema calmeaza si repara bariera protectoare a pielii, dar si o protejeaza, formand un strat protector invizibil anti-agresiuni. Nu contine parfum si are o absorbtie rapida, fara efect gras sau lipicios.

Pentru extra ingrijire, alege sa aplici ocazional un tratament intensiv: foloseste un ulei super hidratant pentru pielea mainilor, apoi pune-ti o pereche de manusi de bumbac pentru cateva ore.

Orice crema ai alege, foloseste-o de mai multe ori pe zi pentru ca pielea mainilor tale sa ramana sanatoasa. Si nu uita, mainile ingrijite sunt cartea de vizita a fiecarei femei!

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *