Iti este mereu frig? La ce boli esti predispusa

Daca si tie iti este mai mereu frig si nu stii exact ce se petrece esti pe cale de a afla. Pentru ca multe femei se plang de aceasta conditie, este bine sa aprofundam si sa stim exact despre ce este vorba.
Multe femei sufera pentru ca au mereu extremitatile reci, asa ca este cazul sa aflam si cauza.

Atunci cand ai mereu mainile si picioarele reci, este semn ca circulatia nu este punctul tau forte. Tocmai de aceea mainile tale sunt ca gheata!

De ce iti este mereu frig? Cauzele sunt numeroase, iar medicii ne indica sa nu neglijam acest simptome. Si inca ceva! Femeile au nevoie de 3 grade in plus fata de barbati. In sensul ca studiile confirma faptul ca femeile au alt nivel de perceptie a caldurii. Asa ca de multe ori acestea nu se simt confortabil la o temperatura pe care barbatii o considera optima.

Despre toate acestea, in cele ce urmeaza.

Iti este mereu frig? Iata ce ar trebui sa intelegi

Ei bine, este vorba despre faptul ca organismul tau ar putea ascunde anumite boli. Asa ca cercetatorii au studiat aceste tendinte pentru a intelege mai bine ce fenomene stau la baza. Ce inseamna daca iti este mai mereu frig? Ce boli ascund mainile si picioarele in permanenta reci?

Haide sa ne lamurim.

In primul rand, ar putea fi un semn clar ca nu te odihnesti suficient. Iar somnul este extrem de important atunci vrei sa ai o sanatate puternica. Atunci cand nu te odihnesti corpul tau nu mai poate retine bine caldura, tocmai de aceea nu este indicat sa pierzi noptile in fata televizorului.

Studiile au aratat ca cei care au tendinta de a se culca tarziu nu mai reusesc sa retina la fel de bine caldura. Iar subiectii care au participat la cercetari au demonstrat acest lucru.

Problema cu circulatia sangelui la nivelul extremitatilor este des intalnita si este bine sa te adresezi medicului, pentru a vedea ce se poate face. Exista si tratamente naturiste pentru circulatie, asa ca nu iti face griji.

Iti este mereu frig? S-ar putea sa ai probleme cu tiroida

Cum se manisfesta? In afara de senzatia permanenta de frig, femeile pot avea parul rar, pielea uscata, probleme cu menstruatia si uneori au mai multe kilograme in plus.

Suc pentru tiroida – pentru o functionare excelenta!

Indiferent daca suferi de hipotiroidism sau hipertiroidism, este vital sa consumi alimente care pot face minuni. In sensul ca reglarea hormonala se poate produce si prin alimentatie.

Reteta pe care urmeaza sa v-o prezentam este perfecta in special pentru cei cu hipotiroidism, dar o pot incerca si cei care au hipertiroidism.

ATENTIE! Daca ai indoieli cu privire la aceste tratamente naturiste sau ai probleme mari de sanatate, cel mai bine ar fi sa consulti medicul inainte de incerca acest remediu…citeste mai multe despre tiroida aici >>>

Mai sunt expuse acestor simptome si persoanele care sufera de anorexie sau cele care mananca dezordonat. Atentie la obiceiurile nesanatoase, ar putea sa-ti cauzeze probleme mari de sanatate!

Nu bei suficienta apa. Da, si deshidratarea poate duce la aceasta senzatie. Atunci cand nu bei suficiente lichide, corpul tau are tendinta de a fi sensibil in fata temperaturilor extreme. Asa ca nu uita sa bei cei 2 litri de apa chiar si iarna.

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *