Suc pentru tiroida – sanatate curata

Daca vrei sa fii sanatoasa si sa fii sigura ca organismul tau functioneaza bine, ar fi indicat sa incerci acest suc pentru tiroida. Nu de alta, dar tiroida este responsabila cu distribuirea hormonala corecta la nivelul corpului. Glanda tiroida este cea mai mare glanda a sistemului endocrin uman si are rolul de a regla metabolismul.

De aceea este extrem de importanta, iar responsabilitatile acestei glande sunt uriase. Tocmai de aceea recomandam sa ai grija de tine in mod naturist. Acest suc pentru tiroida te va ajuta sa ai un metabolism mai bun si o silueta mai armonioasa.

Tiroida este responsabila de: metabolizarea grasimilor si carbohidratilor, procesul respirator, temperatura corpului, dezvoltarea creierului, nivelul colesterolului, sanatatea inimii si a sistemului nervos, ciclul menstrual, etc. Dupa cum vezi, tiroida are un rol covarsitor. Asa ca, daca vrei ca toate aceste functii sa fie in armonie, ai face bine sa ai mai mare grija de sanatatea ta.

Cea mai intalnita afectiune este hipotiroidismul, care apare pe fondul unei activitati scazute a tiroidei. Aceste persoane pot sa se ingrase, sa sufera de obosoeala, piele uscata si dificultati in a se concentra. Tratamentul clasic include medicatie, operatie, etc. Totusi, de multe ori aceste tratamente sunt inadecvate si pot da peste cap tiroida si mai mult! Tocmai de aceea dorim sa-ti prezentam un remediu excelent si natural.

Suc pentru tiroida – pentru o functionare excelenta!

Indiferent daca suferi de hipotiroidism sau hipertiroidism, este vital sa consumi alimente care pot face minuni. In sensul ca reglarea hormonala se poate produce si prin alimentatie.

Reteta pe care urmeaza sa v-o prezentam este perfecta in special pentru cei cu hipotiroidism, dar o pot incerca si cei care au hipertiroidism.

ATENTIE! Daca ai indoieli cu privire la aceste tratamente naturiste sau ai probleme mari de sanatate, cel mai bine ar fi sa consulti medicul inainte de incerca acest remediu.

Leacul despre care vorbim astazi contine merisoare, scortisoara, suc de lamaie si ghimbir. Asa ca poti fi sigura din start ca iti va face bine. Nu de alta, dar aceste alimente sunt minunate si ne pot ajuta in nenumarate situatii. Acest suc pentru tiroida va avea un efect favorabil asupra sanatatii, cu siguranta!

Merisoarele sunt o sursa naturala de iod, iar hormonii tiroidei sunt facuti din acest mineral, asa ca este fundamental pentru buna ei functionare. Vitamina C din portocale si lamai abunda in antioxidanti, iar ghimbirul contine magneziu care este vital in procesele tiroidei. Scortisoara reduce inflamatiile si riscul de a face hipotiroidism.

Suc pentru tiroida – reteta

Ingrediente:

  • 7 cani de apa plata
  • o cana de suc de merisoare (100% din fruct)
  • 1/4 lingura de ghimbir
  • 1/2 lingura scortisoara
  • 1/4 lingura de nucsoara
  • o lingura de suc de portocale
  • 1/4 lingura suc de lamaie

Mod de preparare:

Incalzeste apa pana aproape de fierbere si pune sucul de merisoare si condimentele. Fierbe totul la foc mic pentru 20 de minute si apoi ia vasul de pe foc. Dupa ce se raceste, adauga sucurile de portocale si lamaie. Bea acest suc pe parcursul unei zile, cand tii o cura practic, de detoxifiere.

Daca vrei sa ai mai multa grija de tiroida ta pe viitor, adauga in dieta: nuci braziliene, fructe de mare, peste, broccoli, conopida, varza. Nu uita sa faci miscare zilnic, sa te odihnesti si sa eviti activitatile stresante.

Bea acest suc o data pe saptamana daca stii ca ai probleme legate de tiroida. Vei ramane uimita de efectele sale minunate, vei slabi si te vei simti mult mai bine, succes!

5/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *