Reducerea ridurilor in mod natural – ce poti face?

Daca si tu iti doresti ca reducerea ridurilor sa devina o realitate, astazi iti vom face viata mai frumoasa. Avand in vedere ca toate femeile isi doresc ca ridurile sa dispara, nu poate fi decat o bucurie aceasta veste.

Asadar, cum este posibil? Ce ar trebui sa facem ca reducerea ridurilor sa devina o realitate frumoasa? Este posibil ca acestea sa dispara si in mod natural?

Ei bine, da, este foarte posibil asa ca trebuie doar sa inveti cateva „secrete”. Acestea te vor ajuta sa previi nesuferitele riduri si sa prelungesti tineretea. Desigur ca procesul este in primul rand intern, asa ca devine foarte important sa consumi antioxidanti din belsug. La fel vitamine si minerale.

Nu ai nevoie de produse cosmetice sofisticate si nici de cele mai scumpe creme de pe piata. Vei descoperi imediat ce poti face si te vei bucura, mai mult ca sigur!

Reducerea ridurilor – scapa de ele definitiv

Desigur ca nu vorbim despre tratamente magice, care te-ar putea ajuta peste noapte. Nicidecum. Dar poti sa fii sigura ca cele naturiste au efecte miraculoase, odata ce le aplici mai des. Nu te baza doar pe acele creme care au la baza chimicale, nu sunt deloc sanatoase. Pe de-o parte iti fac bine, dar exista si reversul medaliei.

Reducerea ridurilor in mod natural este posibila, iata ce poti face:

Foloseste ulei de argan. Un aliat de nadejde in lupta cu ridurile, fiind extras din anumiti copaci care cresc doar in Maroc. Reduce cu succes ridurile de expresie, petele, etc. Bogat in vitaminele E si A, il poti folosi chiar inainte de a merge la culcare. Ca sa nu mai spunem ca uleiul de argan este exact ca o crema! Are aceleasi proprietati minunate de hidratare, doar ca este sub forma de ulei.

Uleiul de Neem. Antibacterian, antiviral, antioxidant, antifungic si antimicrobian. Are si rolul de a da pielii elasticitatea si aspectul fin. Vitamina E, care se regaseste din belsug in acest ulei, va reduce petele cauzate de varsta. Se va pune putin, o lingura, intr-un recipient cu ulei de cocos sau de masline incalzit in prealabil. Se va amesteca bine si se va aplica inainte de culcare. Lasa-l sa actioneze cel putin 10 minute inainte de a te duce la culcare…mai multe uleiuri antirid care nu ar trebui sa-ti lipseasca gasesti aici >>>

Lasa-te de fumat. Pe langa sutele de efecte negative pe care le are, fumatul este responsabil si pentru imbatranirea prematura. Asa ca nu ai nevoie de asa ceva, invata sa raresti tigarile si apoi sa renunti complet la fumat. Este mai usor decat pare, ai nevoie de putina vointa si inlocuirea acestui obicei nociv cu unul sanatos. De exemplu, poti sa mananci un mar cand simti ca pofta de fumat nu iti da pace…Vei mai uita pe moment, garantat!

Reducerea ridurilor – gelul de aloe vera face minuni

Gel de aloe vera. Este binecunoscut pentru proprietatile sale unice, atunci cand vine vorba despre preventia imbatranirii. Un studiu american a observat ca femeile care iau suplimente de aloe vera sufera mai putin din pricina ridurilor. Iar in unele cazuri ridurile au inceput chiar sa se atenueze.

Asa ca nu neglija aceasta planta care te poate ajuta foarte mult. Aceasta mareste productia de colagen si are rolul de a da pielii un aspect mai ferm.

Ginsengul rosu. Avand in vedere ca abunda in antioxidanti, este clar ca efectele sale anti-imbatranire sunt eficiente. Un studiu din Coreea de Sud a aratat ca femeile care iau suplimente de ginseng rosu vor reusi sa diminueze efectele ridurilor, in special ca circulatia sangelui va functiona si mai bine.

Dieta alimentara sanatoasa. Alimentatia are un rol colosal in prevenirea ridurilor, asa ca ar fi bine sa consumi cruditati, cat mai des. Nu neglija fructele proaspete, romanesti si nici legumele. Mananca salate crude la orice masa si redu consumul de carne si lactate. Incearca sa fii vegetariana macar 2 zile pe saptamana si te vei simti mai bine din toate punctele de vedere.

Mananca mai des kale, rucola, broccoli, conopida, linte, naut, spanac, rosii, fructe de padure, rodii, ghimbir, ceai verde, etc.

Vei vedea ca viata ta va deveni mai placuta si mai fericita!

4.55/5 (11)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *