Dieta cu piper Cayenne, slabeste 9 kilograme in 10 zile

De ceva timp incoace, s-au vehiculat foarte multe informatii despre celebra dieta cu piper Cayenne, efectele acesteia fiind imediate.

Dar, sa incepem cu inceputul. In primul rand, este momentul sa afli mai multe despre piperul Cayenne, un ingredient care se foloseste de mii de ani. Abunda in vitamine si minerale, fiind folosit si in cadrul terapiilor naturiste. Are vitamina A, B si C si este de asemenea bogat in calciu si potasiu.

Este foarte indicat sa fie consumat si de catre cei care au probleme cu circulatia. Desigur, cel mai mult ii poate ajuta pe cei care vor sa slabeasca.

Este supranumit si piperul rosu, fiind extras din ardeiul Cayenne, prin uscarea si macinarea acestuia.

Dieta cu piper Cayenne a devenit celebra dupa ce s-a zvonit ca si cantareata Beyonce Knowles a reusit sa slabeasca mult, in acest fel. Unii sunt de parere ca se poate slabi pana la 9 kilograme, in 10 zile, daca se respecta cateva reguli.

Cum se tine dieta cu piper Cayenne?

Acest regim nu presupune un efort foarte mare. Practic, se va consuma un preparat care are efecte uimitoare atunci cand vine vorba de slabit.

Aceasta dieta a fost adusa in vizorul publicului inca din 1940, cand Stanley Burroughs o utiliza pentru tratarea ulcerului gastric. Ulterior, a devenit un regim de slabire.

Asadar, se va prepara o bautura compusa din: 3 litri de apa, 250 ml suc de lamaie, 250 ml suc de artar si o lingurita de piper Cayenne. Acest preparat se va agita bine de tot si se va tine intr-un recipient din sticla. Dupa care, vei incepe sa consumi 10 pahare pe zi, timp de 10 zile, asa cum am mentionat si mai devreme.

Nu exista o dieta alimentara in sine, dar ar fi bine sa nu depasesti 1700 de calori pe zi si sa incerci sa mananci cat mai sanatos.

Nu uita de miscare, foarte importanta in orice regim. Chiar si dupa incheierea dietei, trebuie sa ai grija la stilul de viata pe care il ai, pentru a nu pune la loc kilogramele pierdute.

ATENTIE! Daca te vei simti deshidrata si vei avea o stare generala precara, nu este indicat sa continui aceasta dieta. Mai bine te vei sfatui cu medicul tau, in aceasta situatie.

Ce beneficii are piperul Cayenne?

– contribuie la arderea grasimilor
– scade nivelul colesterolului
– ajuta in raceli
– combate si previne ulcerul, gastrita, etc

Dieta cu piper Cayenne, ce trebuie sa stii

Fiind un aliment iute, este bine ca piperul Cayenne sa fie folosit cu masura, asa ca dieta ar trebui respectata si urmata, doar daca stii ca totul este in regula cu sanatatea ta.

Incercati si cea mai nou regim, dieta indiana, cu ajutorul careia slabesti 6 kg in 7 zile.

5/5 (7)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *