Apa de orez, un adevarat elixir al frumusetii si sanatatii

Acum este momentul sa descoperi apa de orez, un preparat care te va ajuta in nenumarate situatii, avand in vedere ca este un adevarat leac natural.

De ceva timp incoace aceasta apa a devenit din ce in ce mai populara in Occident, dupa ce asiaticii o folosesc de sute de ani. Aceasta are efecte atat la nivelul sanatatii, dar te poate ajuta si sa fii mai frumoasa ca oricand. In ce fel? Citeste mai departe si vei afla ce poate face apa de orez, daca e folosita si preparata corect.

Este demn de mentionat ca acest preparat pastreaza toate proprietatile orezului si se poate prepara foarte usor, direct la tine acasa.

Iata cum se prepara apa de orez:

– orezul calitativ. In primul rand, iti sugeram sa achizitionezi un orez de calitate inalta, cum ar fi basmati, pentru a fi sigura ca beneficiezi de proprietatile sale

– tot ceea ce trebuie sa faci este sa fierbi, timp de jumatate de ora, 4 linguri de orez, bine spalat in prealabil, cu 2 cani si jumatate de apa plata.

ATENTIE! Nu se adauga nimic altceva.

Dupa ce se raceste, se strecoara orezul printr-o sita fina si se pastreaza la frigider, intr-o sticla inchisa bine. Nu se tine mai mult de 4-5 zile

Ce poti face cu apa de orez?

Asa cum am specificat si mai devreme, acest produs poate fi folosit si in scopuri de infrumusetare. De exemplu, poti sa iti hidratezi intens pielea, daca vei folosi apa de orez corespunzator. Asadar, imediat dupa ce te demachiezi, nu uita sa iti tonifici tenul cu aceasta apa.

Foloseste o discheta demachianta si tamponeaza bine si zona gatului si a decolteului. SFAT: nu te mai clati dupa ce ai facut acest procedeu.

De asemenea, acest produs ar trebui folosit si de catre persoanele care se confrunta cu acneea sau eczemele. Se vor tampona zonele afectate, iar in scurt timp roseata va disparea si va incepe procesul de vindecare.

Apa de orez aduce beneficii si parului, mai ales celor care se lupta cu o podoaba capilara rebela. Asiaticele sunt recunoscute pentru parul matasos si lucios pe care il au.

Acum vei afla secretul lor. Asa ca, de acum incolo, foloseste apa de orez, in loc de balsamul de par, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. La fel, nu te mai clati dupa ce ti-ai dat pe par cu acest preparat.

Apa de orez, un adevarat tonic pentru sanatate

Apa de orez se poate consuma ca atare, fiind foarte sanatoasa. Ajuta la regenerarea tesuturilor, avand si un continut generos de carbohidrati. Contine 8 amino acizi esentiali.

Incearca sa o folosesti in locul produselor cosmetice pretentioase si vei avea doar surprize placute.

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *