Ridichea neagra – iata ce boli poate vindeca

Sigur ai auzit de ridichea neagra si puterile sale de vindecare, in special atunci cand vine vorba de raceala si tuse. Doar era leacul pe care ni-l dadeau parintii pe vremea cand medicamentele nu erau atat de importante pentru noi. Si ce bine mai era!

Puteai scapa de o tuse teribila doar alegand sa te tratezi cu ridichea neagra, un adevarat remediu naturist. Si ce crezi? Aceste remedii naturiste, precum si multe altele, inca functioneaza! Asa ca ce ar fi sa le iei in calcul? In special dupa ce vei citi articolul de astazi si vei afla cele mai populare tratamente care au la baza aceasta leguminoasa.

Ridichea neagra – cum te poti vindeca cu ajutorul acesteia?

  1. Scapa de raceala si tuse. Ei bine, sucul de la o ridiche neagra pe care il poti combina cu putin zahar brun, face minuni! Era maniera in care parintii isi tratau copiii, pe vremuri! Si chiar functiona de minune. Ce ar fi sa o incerci si in ziua de azi? Indiferent ca este vorba despre tine sau despre copilul tau. Ia de 2 ori pe zi suc de ridiche neagra si vezi efectele pozitive. Sucul de la ridichea neagra ar trebui consumat dimineata si seara. Este foarte eficient si in tratarea infectiilor respiratorii.
  2. Curata ficatul. Si stii bine cat de necesar este acest aspect! Are un continut ridicat de calciu, magneziu precum si vitamina B1, asa ca poate imbunatati functionarea ficatului, dar si a bilei.
  3. Tine sub control tensiunea arteriala. Daca ai probleme cardiovasculare, tensiune marita, colesterol, etc ar fi indicat sa consumi ridichea neagra mai des. Sucul de la ridichea neagra face minuni.
  4. Spune adio constipatiei. Da, ridichea neagra are un efect diuretic puternic, asa ca nu te vei mai confrunta cu astfel de afectiuni. Balonarea si constipatia vor deveni istorie.

Ridichea neagra – un adevarat miracol

  1. Mentine sub control tiroida. Gratie faptului ca are in compozitie rafanina, care are rolul de a mentine sub control hormonii secretati de glanda tiroida.
  2. Scapa de kilogramele in plus. Da, ridichea neagra te poate ajuta si in acest caz, fara doar si poate. Asa ca nu mai sta pe ganduri si consuma sucuri de ridiche, salate, etc. Cauta modalitati prin care o poti adauga felurilor de mancare pe care le preferi. Va oferi o cantitate ridicata de nutrienti si vitamine, care te vor ajuta sa purifici organismul si sa scazi in kilograme.
  3. Previne bolile cronice. Cum ar fi cancerul, iar acest fenomen se petrece datorita faptului ca are un efect anticancerigen foarte puternic! Studiile arata ca poate preveni cancerul de colon, de prostata, dar si cel ovarian. Are in compozitie antioxidanti puternici, precum antocianinele.

4.87/5 (15)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *