Sosetele ude – un remediu pentru raceala si gripa!

Poate nu ai fi crezut, dar sosetele ude pot fi un remediu naturist care functioneaza de minune, in special atunci cand suntem dispusi sa incercam o metoda alternativa de tratament.

Poate ca ti se pare bizar ca aceasta metoda functioneaza, dar te asiguram ca este cat se poate de adevarat! Sigur iti amintesti si de traditionalele sosete cu otet, care faceau minuni atunci cand voiam sa scada febra. Ei bine, din Orient vine aceasta noua metoda. Sosetele ude te vor ajuta sa previi si chiar sa vindeci nesuferitele viroze specifice sezonului rece.

Acest tratament este denumit si „compresa fierbinte”, iar in curand vei intelege de ce. Asa ca haide sa aflam mai multe despre cum functioneaza aceasta metoda deosebita de vindecare.

Sosetele ude – cum te poti vindeca?!

Dr. Wallace, un medic prestigios din America a relatat ca organismul raspunde intr-un mod interesant, atunci cand apelam la sosetele ude. In sensul ca circulatia sangelui creste brusc, asa ca este stimulat sistemul imunitar. Este vital ca imunitatea sa fie crescuta, doar in acest mod putem lupta impotriva afectiunilor. Acest tratament naturist are rolul de a ameliora simptomele respiratorii, durerile de cap si de gat!

De asemenea, are efectul unui sedativ si multi pacienti au relatat ca au dormit mult mai bine dupa aceasta experienta. Are rol si in ameliorarea durerilor acute. Asa ca foloseste sosetele ude imediat cum apar simptomele mai sus mentionate.

Cum vei pregati sosetele ude

Ai nevoie de:

  • un lighean
  • o pereche de sosete subtiri de bumbac
  • o pereche de sosete groase de lana

Ce ai de facut:

Pasul 1. Inmoaie sosetele subtiri de bumbac in ligheanul in care ai pus gheata. Cand sosetele sunt compet ude, scoate-le din apa rece si stoarce-le bine.

Pasul 2. Acum, pune picioarele intr-un lighean in care ai pus apa fierbinte, pentru a le incalzi bine. Stai in jur de 10 minute cu picioarele in apa.

Pasul 3. Scoate picioarele din apa calda si sterge-le bine. Pune-ti sosetele ude, iar apoi pune-le si pe cele din lana peste. Du-te direct in pat, la culcare.

Pasul 4. Asigura-te ca picioarele sunt acoperite cu patura in permanenta, altfel tratamentul nu va functiona.

A doua zi dupa ce ai urmat toti acesti pasi si ai folosit sosetele ude te vei simti mult mai bine, garantat!

4.96/5 (23)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *