Revolutia menopauzei – Spune NU medicamentelor cu hormoni! Tehnici simple

Draga prietena, descopera alternativa naturala fara medicamente, pentru a te bucura de menopauza, din plin! Poti duce, din nou, o viata normala.

Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul, precum si cat de mult vei suferi la menopauza si cat de mult vei fi afectata de efectele sale de lunga durata.

Iar acum, unul din cei mai recunoscuti doctori naturopati din lume, dr. Martin Milner, iti aduce la cunostinta descoperirea sa revolutionara, care te poate ajuta sa pui capat suferintei, odata pentru totdeauna, detalii AICI >>>

Aceasta solutie este unica, fiind asociata ADN-ului tau – ti se aplica in mod individual, fiind asemenea amprentei tale digitale!

Acum te poti simti mai tanara, mai sexy, mai frumoasa decat te simteai cand aveai 30 de ani!

Secretul consta intr-un element chimic regasit in corpul tau, putin inteles pana in prezent. Insa, prin recapatarea echilibrului asupra acestei substante naturale, vei descoperi ca…poti slabi 5, 10 sau chiar 15 kilograme nedorite;

iti poti chiar cobori tensiunea arteriala.

Da, vreau lucrarea „Revolutia Menopauze”, COMANDA AICI >>>

Revolutia Menopauzei – natural, fara durere si efecte secundare nedorite

Cea mai buna veste: totul este 100% natural si nu are niciun efect secundar nedorit ale terapiei de substitutie hormonala

Tot ceea ce trebuie sa stii se afla in lucrarea „Revolutia Menopauzei“. Aplica sfaturile doctorului incepand chiar de maine! Vei descoperi o schimbare importanta!
Fiind consilier medical al popularului Institut de Stiinte in Sanatate (HSI) si directorul uneia din cele mai faimoase clinici din America, Martin Milner a devenit o legenda, ajutand femeile din toata lumea sa depaseasca perioada menopauzei.

Pentru prima data, Dr. Milner a adus laolalta tot ceea ce a invatat de pe urma tratarii cu succes a numeroase cazuri de menopauza, intr-un raport care iti va transforma viata – „Revolutia Menopauzei“, detalii AICI >>>

Mitul nr. 1

Dupa menopauza, esti considerata a fi femeie batrana…

GRESIT! Dr. Milner explica de ce multe din pacientele sale se simt mai frumoase, mai tinere si mai sexy decat s-au simtit cand aveau 30 de ani.
Secretul consta in crearea unui echilibru intre doua elemente chimice ale corpului. Primul, estrogenul, este de la sine inteles pentru majoritatea doctorilor (desi multi dintre ei gresesc chiar si cand vine vorba de acesta). Insa, din pacate, majoriatea doctorilor nici nu se gandesc sa verifice al doilea element chimic.

Cu toate acestea, daca acestia ar restabili echilibrul acestui hormon vital pentru corp, ai descoperi ca:

  • oboseala cronica dispare, iar corpul este din nou energic;
  • muschii se tonifica;
  • vei recapata apetitul sexual si te vei simti din nou vie;
  • pielea isi recapata tonusul.

Mitul nr. 2

Nivelurile tale de estrogen sunt bune!

GRESIT! Dupa cum vei afla in lucrare, un simplu dezechilibru hormonal poate da nastere multor simptome des intalnite – insa acesta nu va aparea niciodata in urma testelor obisnuite efectuate. Din acest motiv este atat de important sa insiti sa ti se faca testul mai putin obisnuit recomandat de Dr. Milner, detalii AICI >>>

Acest nou diagnostic simplu, dar incredibil de puternic, masoara toate cele trei forme de estrogen (Da, exista trei forme!); nivelurile de testosteron (Da, femeile produc testosteron si chiar au nevoie de acesta!) si nivelul de progesteron. Iar rezultatele acestui test te pot ajuta sa eviti urmatorul mit cu privire la menopauza.

Mitul nr. 3

Trebuie sa alegi intre terapia periculoasa de substitutie hormonala sau sa „induri“, folosind plante medicinale

GRESIT! Dupa cum vei descoperi in lucrare, exista o a treia optiune. Iar aceasta nu este doar mult mai eficienta decat obisnuita terapie de substitutie hormonala, dar nici nu are efecte secundare neplacute.

Dr. Milner a fost un pionier in stiinta substitutiei hormonale pe cale naturista, folosind replici identice din punct de vedere biologic ale tuturor hormonilor sexuali din corpul uman, asa cum ti-au fost dati de Mama Natura.

Aceasta este prima si singura abordare a terapiei menopauzei care ia in considerare unicitatea ta ca si femeie si care spulbera mitul din cauza caruia au suferit milioane de femei pana acum.

Alege sa citesti aceasta lucrare revolutionara! Daca te-ai convins, actioneaza acum!

Comanda acum si vei putea sa te pregatesti de o viata normala, Revolutia Menopauzei, detalii AICI >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *