Colesterol marit? Evita aceste bauturi!

Daca ai colesterolul marit si vrei sa scapi de aceasta afectiune, ar fi bine sa citesti mai departe. Astazi vom descoperi cum poti sa eviti anumite bauturi, pentru a te feri de problemele medicale.

In cele ce urmeaza iti vom prezenta cateva bauturi pe care ai face bine sa le pui pe lista „neagra”, daca vrei sa nu mai ai un colesterol marit. Nu uita ca aceasta problema se poate remedia cu ajutorul unei diete sanatoase, asa ca este momentul sa acordam subiectului atentia cuvenita.

Ce trebuie sa stii despre colesterol? Ei bine, poti mentine acest indice al sanatatii in parametrii optimi, daca alegi sa ai grija la dieta alimentara. Nu-ti face griji, te vei obisnui cu mancarea eficienta si sanatoasa.

Metode ce te ajuta sa reduci nivelul colesterolului prin alimentatie aici >>>

Plus ca silueta ta va fi mai zvelta ca oricand. Haide sa vedem impreuna despre ce este vorba!

Colesterol marit si bauturile care trebuie evitate

Incepem cu alcoolul. Probabil ca te asteptai, avand in vedere ca alcoolul este de regula interzis sau se recomanda cu prudenta, atunci cand avem probleme medicale. Nu este un secret ca este bine sa eviti aceste bauturi, in special ca ficatul este stimulat sa produca colesterol in exces, in momentul in care bem alcool.

Iar daca vei consuma alcool in mod regulat, vei avea cu pana la 20% mai multe sanse de a suferi din pricina colesterolului marit.

Sucuri de fructe cu zahar adaugat. Cu toate ca sucurile de fructe pot fi o idee buna, este necesar sa le eviti pe cele din magazin, pline de zahar, aditivi si alte chimicale. Este indicat sa-l consumi pe cel natural, din rodie proaspata, ajuta enorm in astfel de cazuri, datorita unui continut ridicat de antioxidanti.

Consumul de sucuri cu zahar adaugat va duce la marirea trigliceridelor, iar ca urmare colesterolul va creste. Evita alimentele procesate, de orice fel!

Colesterol marit – ce sa eviti?

Soft drinks sau bauturile carbogazoase, alte bauturi care trebuie evitate. De fapt, ar fi bine sa te feresti de acestea si atunci cand nu ai probleme de sanatate sau de greutate. Aceste racoritoare sunt foarte nocive, afectand serios imunitatea si organele interne.

De asemenea, evita cafelele cu arome, lapte, milkshake, etc. Aceste bauturi care abunda in calorii vor creste nivelul de trigliceride, sporind colesterolul rau. Inlocuieste laptele cu cel vegetal si bucura-te mai des de indulcitori naturali, precum siropul de artar, etc.

Cum sa scazi colesterolul in mod natural cu ajutorului sucului de noni

Sucul de noni este realizat din planta cu aceeasi nume, originara din Asia. Folosit de peste 2000 de ani, efectele acestui suc sunt cunoscute de catre cei din India si China. Din fericire, a ajuns si in Europa, asa ca ne-am familiarizat si noi cu beneficiile acestuia.

Sucul de noni ajuta la:

– distrugerea tumorilor canceroase

– regleaza tensiunea arteriala

– imbunatateste sanatatea inimii

– normalizeaza glicemia

– previne diabetul

– confera o stare de bine…mai multe despre cum sa scazi colesterolul >>>

4.58/5 (12)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *