Dieta cu suc de rosii – slabesti rapid

Daca esti in cautare de un regim de slabire care chiar sa functioneze, atunci va trebui sa incerci dieta cu suc de rosii, vei ramane uimita de rezultatele pe care le vei avea.

Desigur, nu este un regim tocmai simplu, dar acest aspect nu trebuie sa te descurajeze. Satisfactiile vor fi mari daca vei urma aceasta dieta, avand in vedere ca poti slabi destul de mult. Dieta pe care ti-o prezentam astazi va dura doar 5 zile, dar vei putea slabi in jur de 4 kilograme. Ceea ce nu este rau deloc.

Ca orice regim de slabire mai drastic, este clar ca ar putea afecta sanatatea persoanelor care deja se confrunta cu varii afectiuni. Asa ca inainte de a urma dieta cu suc de rosii ar fi bine vorbesti cu medicul tau, in special daca ai avut probleme.

Dar haide sa vedem despre ce este vorba. Fara doar si poate ca stiai ca sucul de rosii ( si implicit rosiile) este foarte sanatos si eficient, atunci cand vine vorba de sanatate. Are nenumarate proprietati, asa ca ar trebui consumat mai des. Mai tii minte traditionalul bulion facut de bunicile noastre? Acela era 100% natural si cu siguranta ar fi trebuit sa il consumam frecvent. Dar poate ca pe vremuri nu stiam ce beneficii are asupra sanatatii.

Rosiile contin vitaminele A, K, si minerale precum potasiu, acid folic, magneziu, fier si proteine. Asa ca este clar ca iti va face bine. Au doar 18 calorii la suta de grame, asa ca acum vei intelege de ce te ajuta sa slabesti. Iar vestea buna este ca chiar tu vei fi cea care va prepara sucul de rosii in aceste zile.

Dieta cu suc de rosii – cum se prepara sucul minune

Ai nevoie de:

– 5-6 rosii mari
– o telina mica
– 2 ardei capia
– patrunjel proaspat
– 1 lingura ulei de masline
– sare si piper

Mod de preparare

Se vor pune in blender toate ingredientele si se vor mixa, pana vei obtine o compozitie omogena. Poti sa adaugi si o cana cu apa, daca vrei ca amestecul sa fie mai fluid, ca o supa crema de legume.

Dieta cu suc de rosii – ce meniu vei avea in cele 5 zile

Ziua 1: vei consuma doar suc de rosii si fructe de sezon ( sau orice fructe proaspete, daca este iarna); vei exclude bananele si strugurii, deoarece au un continut ridicat de zahar

Ziua 2: consuma doar suc de rosii si legume inabusite; vei excluse cartofii si porumbul

Ziua 3: suc de rosii plus fructe si legume, toate proaspete, nimic procesat termic

Ziua 4: suc de rosii, salate de legume proaspete si branzica de casa

Ziua 5: suc de rosii si 200 de grame de peste fiert sau la gratar, cu putin orez brun inabusit

Dieta cu suc de rosii – cate pahare de suc trebuie sa bei pe zi?

De-a lungul unei zile este bine sa consumi cantitatea de suc care va rezulta din reteta de mai sus. Desigur ca in aceasta perioada nu ar trebui sa trisezi deloc. In sensul ca ar fi indicat sa respecti regimul de mai sus cu sfintenie, daca vrei sa vezi rezultate favorabile.

De asemenea, bea cel putin 8 pahare de apa plata pe zi si mananca porti mai mici de mancare, la un interval de 2-3 ore. Vei vedea ca rezultatele vor aparea rapid. Mult succes!

4.45/5 (11)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *