Cum sa scazi colesterolul? Ce trebuie sa pui in apa

Daca si tu te intrebai cum sa scazi colesterolul, astazi avem noutati pentru tine. Desigur ca dieta sanatoasa este cea mai buna alegere pentru a avea un colesterol bun si o greutate optima. Dar mai poti face si alte lucruri pentru ca starea ta de bine sa fie asigurata.

Poate ca ai mai auzit de sucul de noni. Am mai discutat despre acesta, fiind o adevarata minune a naturii. Un aliat eficient in lupta impotriva cancerului, te poate ajuta si in situatia de fata.

Cum sa scazi colesterolul in mod natural? Vei adauga suc de noni in apa, de exemplu. Din fericire, nu este nevoie decat de un strop de suc de noni, pentru ca starea ta de sanatate sa decurga in mod favorabil.

Dar haide sa aflam mai multe detalii despre aceasta descoperire, inainte de a merge mai departe.

Cum sa scazi colesterolul in mod natural cu ajutorului sucului de noni

Sucul de noni este realizat din planta cu aceeasi nume, originara din Asia. Folosit de peste 2000 de ani, efectele acestui suc sunt cunoscute de catre cei din India si China. Din fericire, a ajuns si in Europa, asa ca ne-am familiarizat si noi cu beneficiile acestuia.

Sucul de noni ajuta la:

– distrugerea tumorilor canceroase

– regleaza tensiunea arteriala

– imbunatateste sanatatea inimii

– normalizeaza glicemia

– previne diabetul

– confera o stare de bine

Asa cum am specificat si la inceput, sucul de noni ajuta la reglarea colesterolului, asa ca nu neglija sfaturile pe care le vei primi. De asemenea, vrem sa mentionam ca sucul de noni ajuta si la eliberarea durerilor cauzate de osteoporoza.

Cum sa scazi colesterolul si trigliceridele?

Simplu, vei pune 30 ml de suc de noni in apa pe care o bei. Poti sa-l diluezi chiar si in 2 litri, pentru ca este usor amarui. Asa ca s-ar putea sa nu fi tocmai innebunita dupa gustul sau.

Poate ca nu vei remarca efectele benefice imediat, dar cu siguranta in timp vor putea fi sesizate. Apropo, sucul de noni contine si  vitamina B1 (tiamina), vitamina B2 (riboflavina), vitamina B3 (niacina), Vitamina B5 (acid pantotenic), vitamina B6, vitamina B12, vitamina C (acid ascorbic), acid folic, vitamina E (alfa tocoferol) si beta-caroten, conform https://www.biosimttera.ro/

Asa ca avem multe motive sa cumparam acest suc, care se poate gasi la magazinele naturiste si la plafar. Depoziteaza-l in frigider dupa ce l-ai deschis.

Cancerul si ce trebuie sa intelegem despre aceasta boala

Intr-un studiu publicat in jurnalul Nature, cercetatorii au sustinut ca factorii externi, dar si comportamentul omului contribuie serios la declansarea cancerelor. Analizand studii recente despre aceasta boala, modul in care s-a declansat, etc specialistii au remarcat ca intre 70-90% dintre cancere se datoreaza factorilor externi!

Desigur ca aceasta veste poate fi privita ca fiind una pozitiva…sau nu! In special ca este foarte dificil sa traiesti intr-un mediu perfect, ferit de radiatii, substante chimice si alti factori poluanti…mai multe despre aceste aspecte >>>

4.88/5 (8)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *