STUDIU: Cancerul apare, in mare parte, din cauza omului!

Cancerul este o boala cronica ce apare si ca urmare a modului de viata, arata noi studii. De fapt, cercetatorii vor sa demonstreze de mult timp ca boala are la baza comportamentul defectuos al omului.

Si nici nu este de mirare. Traim intr-o lume in care cele mai importante lucruri sunt cele materiale. Oamenii sunt mai mereu stresati, grabiti, nu au timp de nimic si se neglijeaza. Cancerul este o boala care are la baza si materialul genetic, dar de cele mai multe ori nu acesta este motivul pentru care se declanseaza.

Pot suferi din pricina acestei afectiuni si persoane care nu au avut niciun astfel de caz in familie: asa ca, ce este de facut? In primul rand, ar fi indicat sa avem mai multa grija de noi. Din toate punctele de vedere.

Cancerul si ce trebuie sa intelegem despre aceasta boala

Intr-un studiu publicat in jurnalul Nature, cercetatorii au sustinut ca factorii externi, dar si comportamentul omului contribuie serios la declansarea cancerelor. Analizand studii recente despre aceasta boala, modul in care s-a declansat, etc specialistii au remarcat ca intre 70-90% dintre cancere se datoreaza factorilor externi!

Desigur ca aceasta veste poate fi privita ca fiind una pozitiva…sau nu! In special ca este foarte dificil sa traiesti intr-un mediu perfect, ferit de radiatii, substante chimice si alti factori poluanti.

Totusi, sunt lucruri la indemana oricui, pe care le poate face oricine. Vorbim aici despre nutritie sau activitatile sportive. Ambele contribuie enorm la o sanatate de fier, asa ca nu omite acest aspect. 

Alimentatia cauzeaza cancerul – iar vestile nu sunt deloc imbucuratoare!

Statiscile arata ca rata cancerului este in crestere, iar in 2020 s-ar putea ajunge ca 1 din 2 femei sa fie predispusa cancerului. Nici barbatii nu stau mai bine la acest capitol, se pare ca unul din 3 ar putea face cancer de asemenea, in viitor.

Cancerul a devenit atat de comun, incat trebuie neaparat gasita o solutie pentru a stopa aceasta “epidemie”. Iar tratamentele de moment, cum ar fi chimioterapia nu fac decat sa inrautateasca situatia, de multe ori. Acestea pot face ca boala sa se extinda si chiar sa se inrautateasca. Pot aparea noi tumori, iar substantele folosite slabesc sistemul imunitar, arata cercetarile in domeniu...mai multe despre alimentatia care cauzeaza cancer >>>

Cancerul – o boala genetica de care nu putem scapa?

The National Cancer Institute, din SUA, studiaza de multi ani aceasta chestiune. In special ca foarte multi oameni incepusera sa creada ca nu pot scapa din fata teribilei maladii. Mai ales daca au avut astfel de cazuri in familie.

De asemenea, nu inseamna ca daca ai avut cazuri de cancer in familie vei face si tu automat doar din acest motiv. De fapt, specialistii americani au observat ca tot mai multe cazuri provin din familii in care nu au existat astfel de cazuri. Iar multi dintre cei care au mostenit prin gene posibilitatea de a avea aceasta boala nu au patit nimic.

Asa ca tine minte sa mananci sanatos, sa faci sport si sa te eliberezi de stres. Mergi mai des la munte, mediteaza, fa o plimbare in aer liber. Tine minte ca cel mai intelept lucru pe care il poti face este acela de a avea grija de tine.

Alimente anti-cancer. Ce sa consumi pentru o sanatate de fier?

Intelege ca mancarea ar trebui sa fie un medicament, adica sa aiba proprietati sanatoase si eficiente, care sustin organismul. Asta a spus Hipocrate, parintele medicinei moderne si poate ca ar fi o idee buna sa-i urmam sfatul.

Exista nenumarate studii care conduc la aceste alimente, asa ar fi indicat sa le iei in seama. Iata care sunt alimentele care previn cancerul >>>

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *