Iti transpira palmele? Iata ce poti face

Daca si tie iti transpira palmele mereu, poate fi o chestiune deranjanta. Asa ca astazi vom discuta despre cum poti remedia aceasta chestiune. Pentru ca sigur ai vrea sa stii cateva trucuri, pentru ca totul sa fie in regula.

De ce iti transpira palmele si cum poti scapa de aceste probleme? Despre toate acestea vom discuta mai multe in cursul zilei de astazi.

Iti transpira palmele – iata cum poti remedia problema!

In primul rand trebuie sa te intelegi pe tine insati. Adica nu te critica pentru ca esti o fire emotiva. Ai putina rabdare cu tine si vei rezolva aceasta chestiune.

Hiperhidroza, asa se numeste in termeni medicali aceasta afectiune.

Desigur ca este foarte neplacut, in special ca stii ca ai un interviu sau vreo intalnire importanta. Probabil ca abia astepti sa scapi de aceasta problema…In special cand dai mana cu cineva si stii ca iti va simti, la propriu, nervozitatea.

Iti transpira palmele pentru ca, esti anxioasa, de cele mai multe ori. Asa arata statistcile specialistilor. De cele mai multe ori, cand ai o stare de neliniste, se declanseaza aceasta afectiune.

Dar, daca iti transpira palmele, cum tii sub control acest aspect?

Exista deodorant. Da, chiar si pentru palme si probabil ca nu te asteptai deloc la acest lucru. De exemplu piatra de alaun te poate ajuta in acest sens. Si este cat se poate de naturala, asa ca nu te sfii sa-l cumperi. Poate fi folosita si ca deodorant natural.

Spala-te pe maini inainte cu cateva minute. In special atunci cand ai o intalnire importanta. Si vrei sa scapi de acest lucru atat de enervant pentru tine.

Solutii dezinfectante. Da, ajuta enorm, asa ca maseaza mainile bine cu cateva minute inainte. Chiar daca iti va usca putin mainile, mai bine.

Iti transpira palmele – incearca metode de relaxare

Chiar daca tu nu te simti stresata, s-ar putea sa fii! Asa ca nu te lasa pacalita si incearca meditatia si/sau yoga.

Traim intr- o lume in care stresul persista, asa ca nu este cazul sa cazi in cursa asta. Atunci cand observi semne de anxietate, nu te panica. Pur si simplu este momentul sa schimbi ceva, mai mult ca sigur!

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *