Bautura pentru imunitate – o adevarata minune

Aceasta bautura pentru imunitate si nu numai, pe care ti-o vom prezenta in astazi, este un adevarat miracol pentru sanatate, iar faptul ca este 100% naturala este alt factor imbucurator. Va fi si o maniera excelenta de a-ti incepe ziua, dat fiind faptul ca vei reduce nivelul de stres. Si vei fi mai sanatoasa decat ai sperat vreodata. Da, atat de puternica este bautura pe care vei invata imediat sa o prepari.

Chiar daca nu esti o cunoscatoare, atunci cand vei vedea ingredientele vei intelege de ce este atat de eficienta. Iar vestile bune nu se opresc aici. Aceasta bautura pentru imunitate este faimoasa pentru faptul ca poate preveni si chiar trata cu succes cancerul!

Si nici nu este de mirare. Intr-o lume in care tratamentele clasice dau tot mai mult gres, atunci cand vine vorba despre aceasta boala, oamenii au inceput sa recurga la tratamentele alternative. Conform unei marturii de pe site-ul mindbodygreen.com, Sara Weinreb este o femeie care a luptat cu cancerul intr-un mod holistic, adica a folosit mancarea pe post de medicament. Ei bine, printre „medicamente” s-a numarat si bautura pentru imunitate pe care ti-o vom prezenta. Ca sa vezi cat este de eficienta, avand in vedere ca Sara este sanatoasa acum.

Dar ce sa mai pierdem vremea? Haide sa vedem cum putem preveni boala secolului ( precum si altele) folosind un „elixir”!

 

Bautura pentru imunitate – ce trebuie sa stii:

Ei bine, vei vedea ca elixirul despre care vorbim nu este deloc costisitor, avand in vedere ca toate ingredientele le poti cumpara la kilogram. Devine din ce in ce mai accesibil sa cumperi turmeric sau alte condimente minune la vrac. Dat fiind faptul ca cererea a crescut, au aparut tot felul de distribuitori care au oferte foarte bune.

Dar sa revenim. In primul rand vei folosi pasta de tahini, minunatul ingredient pentru hummus. Vei vedea de ce ii da un gust atat de bun. Are o aroma minunata, contine grasimi sanatoase si minerale si tocmai de aceea este recomandat si de medicina indiana (ayurveda). La fel si cardamom-ul, un adevarat miracol natural, asa ca nu il evita.

In bautura pentru imunitate colagenul joaca rol de proteina ( este optional, poti sa-l exlcuzi), iar ciupercile reishi au rol calmant, dar si de intarire a sistemului imunitar. Contine si pudra de cacao (cruda), care va tranforma aceasta bautura intr-una de-a dreptul delicioasa. Si unde mai pui ca vei lua o doza sanatoasa de antioxidanti.

Cum se prepara bautura minune? Iata de ce ingrediente ai nevoie:

– 2 cani de apa fierbinte
– 2 linguri de cacao pudra cruda
– 2 linguri de tahini
– 1 lingura colagen
– 1/2 lingurita pudra de ciuperci reishi
– 1/4 lingurita cardamom
– un praf de scortisoara
– 1 lingura de miere manuka cruda
– un varf de sare de Himalaya

Mod de preparare

Pune toate ingredientele in blender si amesteca-le pana vei obtine un smoothie super sanatos!

Bautura pentru imunitate – cand poti sa o bei?

Este recomandabil sa faci acest lucru in timpul diminetii, dar desigur ca nu este gresit sa o consumi ca gustare, de-a lungul zilei. Important este sa o consumi, de fapt. Restul detaliilor nefiind atat de importante.

Vei vedea ca sanatatea ta va fi mai buna, iar tu te vei simti mai bine. De asemenea, incearca sa mananci mai multe fructe si legume, bea 2 litri de apa pe zi si nu uita de miscare. Somnul este iarasi important pentru o stare de bine. Adopta un stil de viata sanatos si bucura-te de efecte!

 

4.4/5 (15)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *