Catina cu miere, de ce ar trebui sa consumi zilnic

Un amestec foarte sanatos, pe care ar trebui sa il consumam zilnic daca ne dorim sa ne fortificam sistemul imunitar, este fara doar si poate catina cu miere.

Putini stiu despre catina si proprietatile sale extraordinare, in Orient fiind folosita inca din vremuri stravechi ca remediu naturist. Catina cu miere poate fi un antibiotic eficient, asa ca este indicat sa consumi amestecul in special atunci cand esti racita. Dar este foarte bine sa previi, asa ca poti il poti consuma in fiecare zi.

De ce ar trebui sa consumi catina cu miere

Inainte de toate, ar trebui sa stii cat mai multe despre beneficiile acestui fruct miraculos. Catina este de-a dreptul incredibila, avand in vedere ca are in compozitie de 10 ori mai multa vitamina C decat portocalele.

Este un fruct originar din Mongolia, care te va ajuta sa iti intaresti imunitatea. Ce alte vitamine mai contine?  Caroten, vitamina E, acizii grasi omega 3, 6, 7, 8 si 9.

Catina este foarte utila si in mentinerea sanatatii unghiilor si a pielii, iar omega 7 este esential in acest proces. Cel mai des, catina este intrebuintata pentru a trata inflamatiile de orice fel si pentru a avea grija de piele.

Ce alte beneficii mai are catina?

– sustine colesterolul sanatos
– contine antioxidanti, previne procesul de imbatranire
– intareste sistemul imunitar
– impiedica inflamatiile
– are efect in tratarea bolilor gastrice
– previne afectiunile vaginului

Cel mai usor mod de a consuma catina este prin amestecarea acesteia cu miere. Daca vei lua o lingura din acest amestec, in fiecare zi, efectele nu vor intarzia sa apara.

Cum se prepara amestecul de catina cu miere?

Cumpara jumatate de kilogram de catina, curat-o si amestec-o cu miere, in proportie egala. Tine amestescul la frigider si ia zilnic cate o lingura.

Atunci cand esti bolnava poti consuma doua sau trei linguri, pentru a-si face efectul.

Catina in combinatie cu mierea este un preparat imbatabil si un adevarat adjuvant. Cel mai indicat ar fi sa il prepari chiar tu, pentru a fi sigura de calitatea ingredientelor.

Incearca sa apelezi la cat mai multe remedii naturale, daca vrei sa iti mentii sanatatea intr-un mod adecvat.

5/5 (12)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *