Tratamente de frumusete cu miere

Cand vei descoperi aceste tratamente de frumusete cu miere vei ramane uimita. Poate ca nu stiai ca acest elixir dulce are atatea intrebuintari. Sa spunem ca de acum incolo nu vei mai avea de ce sa iti faci griji.

Nu de alta, dar aceste tratamente de frumusete cu miere sunt super eficiente. Si mai mult de atat, pot fi usor de respectat. Iar cremele scumpe nu vor mai fi neaparat o necesitate.

Poti folosi mierea pentru ten, corp si in multe alte moduri. Asa ca pregateste-te sa fii uimita.

Tratamente de frumusete cu miere

Te scapa de acnee. Si sigur vei vrea sa scapi de efectele acneei, asa ca apeleaza cu incredere la miere. In special daca vei aplica pe zonele inflamate si rosii. Asa ca aplica miere pe acele zone si las-o sa actioneze cat mai mult.

Tratamente de frumusete cu miere – ai auzit de mierea de Manuka?

Va reduce vizibilitatea cicatricilor. In special atunci cand vorbim de cele profunde. Pentru a scapa de acest aspect, este bine sa folositi mierea de Manuka. Remarcabila pentru proprietatile sale antiseptice.

Mierea de Manuka este recunoscuta pentru proprietatile sale antibacteriene, ce o transforma intr-un adevarat antibiotic natural.

Calitatea acestui tip de miere a fost catalogata folosindu-se un indice special, numit UMF (Unique Manuka Factor) sau factorul unic Manuka. Acesta indica eficienta antibacteriana…mai multe aici >>>

Tratamente de frumusete cu miere – pentru cuticule si buze

Ajuta cuticulele. Asa ca este un tratament ideal pentru ca mainile si manichiura ta sa arate perfect. Pune putina miere in jurul cuticulelor si maseaza-le usor. Nu uita sa insisti, apoi clateste mainile bine.

Hidrateaza buzele. Vrei buze fine, in special pe timpul iernii? Atunci hidrateaza-le cu miere. Lasa sa actioneze pret de cateva minute si clateste apoi.

Dupa cum vezi, mierea te poate ajuta in nenumarate situatii, asa ca foloseste-o mai des!

Nu uita sa consumi mierea si in nutritie. De exemplu, poate fi folosita cu succes in cafea, smoothie-uri, deserturi. Asa ca nu o evita, are proprietati remarcabile pentru sanatate.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *