Masti cu ou pentru par – cum se prepara

Ca unele masti cu ou pentru par sunt de-a dreptul excelente si iti poti imbunatati vizibil podoapa capilara nu mai este un secret pentru nimeni. Tocmai de aceea ne-am documentat, iar special pentru tine am pregatit cele mai populare retete, pentru ca parul tau sa fie mai stralucitor ca niciodata.

Asa se face ca femeile sunt foarte preocupate de parul lor, iar atunci cand gasesti produse pe placul tau, parca nu prea vrei sa le mai inlocuiesti. Dar cum ar fi sa inlocuiesti produsele scumpe cu aceste masti cu ou pentru par, care chiar functioneaza?

In caz ca nu stiai, proteinele continute de oua te vor ajuta sa ai un par mai matasos. De asemenea, vei trata si problemele specifice scalpului, in acest fel. Iar parul tau va creste mult mai repede.

Masti cu ou pentru par – retete

1. Masca de par pentru intarirea firului

Ai nevoie de:

– 2 oua ( sau 3, daca ai parul lung)

Pur si simplu le vei bate pana se omogenizeaza, dupa care iti vei pune continutul direct pe par si vei masa bine scalpul. Las-o sa actioneze pentru 30 de minute.

2. Masca de par anti-cadere

Ai nevoie de:

– 2 oua
– 6 picaturi de ulei de menta

Amesteca-le bine si aplica direct pe par, masand scalpul. Las-o sa actioneze timp de 30 de minute.
Repeta procesul de cateva ori bune pana sa vezi rezultatele, face parte dintre acele masti cu ou care chiar functioneaza.

3. Masca de par cu lavanda

Ai nevoie de:

– 2 oua
– 6 picaturi de ulei de lavanda

Amesteca-le bine si aplica direct pe par, masand scalpul. Las-o sa actioneze timp de 30 de minute. Aceasta masca este ideala pentru cele care doresc sa le creasca parul mai repede.

 

4. Masca de par cu iaurt

Ai nevoie de:

– un oua
– 2 linguri de iaurt natural

Amesteca-le bine si aplica direct pe par, masand scalpul. Las-o sa actioneze timp de 30 de minute. Este ideala pentru parul uscat, afectat de vopsit, etc.

Masti cu ou pentru par – remedii naturale care chiar functioneaza

Asa s-ar putea numi aceste masti care, desi nu sunt profesionale, poti fi sigura ca vor avea efecte similare. De acum incolo vei putea avea grija de parul tau fara sa te coste o avere. Nu crezi? Incearca-le si te vei lamuri rapid.

De asemenea, ai grija sa folosesti cat mai multe produse de styling mai naturale, fara parabeni. Vopseaua fara amoniac este alt mod de a avea un par frumos vopsit, fara a-l distruge.

 

4.93/5 (14)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *